stars (4) czy to normalne ze w dzien rozmowy dowiaduje sie ze nastepnego dnia mam... tara staż (4) Dostałam propozycje stażu ale dokońca mi nie odpowiada...stanowisko czy musze... ktoss Opiekunka dla niepełnosprawnej dziweczynki. (1) ostrzegam przed ta praca poniewaz pracodawca nie wyplacil mi pensji uwaza ze... opiekunka
AZ Finanse Gdynia ul.Bema (2) Czy ktoś może wie jak tam się w ogóle się pracuje? pozdrawiam Was Kolombo Karta MultiSport (3) Czy wie ktoś, czy w OIE Support pracownicy otrzymują Kartę MultiSport? Michał H&M-praca (4) witam, proszę o opinie jak się pracuje w H&M, dziękuję Hania szukam pracy (2) Moze macie jakies info ta temat pracy juz 3 miesiace intensywnego szukania i... jupi88 Ktoś pracuje w ING? (3) Witam, czy ktos z was pracuje w ing banku śląskim? Mam jutro rozmowę i... magda-ml Nalesniki jak Smok (4) pytanie , jak wygląda sytuacja w pracy na stanowisku dostawcy pizzy? dziękuję... chętny do pracy Doradcy 24- Staż z dziedziny finansów Gdańsk- Oliwa (5) Czy warto, czy to praca stacjonarna i ile płacą za ten staż- ktoś wie? Z... Klara praca (2) a gdzieś był jakiś nabór do pracy? ktoś coś wie?? z witomina Amerykański koncern ciekawe (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/amerykanski-koncern-zatrudni-... ciekawski przechodza mnie ciarki...czy jest was wiecej w takiej sytuacji? (11) rok temu skonczylem studia..przez piec lat studiow robilem praktyki... zaskoczony babysitter (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukamy-mlodej-opiekunki-dla-... pasmanteria co to ma byc (4) taka stawka to [porażka obóz pracy zycze powodzenia tym którzy tam pracują yupi88 VECTRA -Podaj dalej... (14) Witam! Nie polecam nikomu pracy w firmie VECTRA w Gdyni na Dziale... życzliwa Urząd Pracy-ubezpieczenie (8) Hej,mam pytanie.Jestem ubezpieczona w Urzedzie Pracy i teraz mąż zglosil mnie... Aga Najlepsze kursy zawodowe (3) Mam takie pytanko, chce zainestowac bardzo bardzo duzo pieniedzy w kursy... Slawek Prince Polo (2) Praca jako Przedstawiceil Handlowy / Menedżer- Kwidzyn, Kartuzy i adres... Uprzejmie donoszę Polskapresse- ktoś pracował? (3) czy ktoś pracował ? jakie warunki, zarobki ? poszukujący