Wyklęty powstań ludu ziemi...jakieś pomysły? (25) Tak sobie czytam te Wasze różne pretensje, sugestie, apele, żale, itd... To... Halewicz PRAKTYKA U RZECZOZNAWCY MAJĄTKOWEGO W TRÓJMIEŚCIE (3) Czy ktoś z Was wie który z rzeczoznawców w Trójmieście prowadzi indywidualne... Michałek przekopywanie gnoju 17 zł brutto hahaha (13) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/2-osoby-do-prac-pomocniczych-... Anonim
polska gastronomia schodzi na psy (22) dlaczego w restauracjach zamiast kucharzy pracuja... babel cyfra plus oszuści!!!!!!!!!!!!!! (1) Unikajcie cyfry plus, wysyłanie cv do nich to strata czasu, a próba podjęcia... przezorny czy nie ktore firmy handluja danymi osobowymi? (3) Zaczęłam ,sie zastanawiac czy niektore firmy na portalu trojmiasto w dziale... Moto-moto potrzebuję wniosek o zmniejszenie etatu o 1 godzinnę mniej dziennie (3) Witam jestem tu nowa i też szukam wzoru na obniżenie etatu o 1... ta.je Ważność ogłoszeń (4) Witam. Jak długo ważne są umieszczane tu ogłoszenia? Czy jeśli ogłoszenie... Arni Ochrona zwierząt (4) Witam. Mam pytanie czy są organizowane jakieś specjalnie szkolenia, kursy... Beata323 polbita-drogerie natura (4) Witam, wybieram się na rozmowę do natury czy ktoś wie jakie są tam zarobki i... Iza Masażystki itd (6) Czy oddawanie swojego ciała za pieniądze to kwestia konieczności czy... Ja Anastazja AWANS - ROZMOWA Z SZEFEM (2) Najpierw przygotujmy się do rozmowy z szefem. Jeżeli jesteśmy dobrzy w tym co... maestro1955 Samotna matka wg UP to jaka? (3) Witam Czy wg urzędu pracy samotna matka musi to jakoś udokumentować, czy... Iza Bycie słownym nie kosztuje, a buduje markę.. (3) powyższą wątek - myśl,odnoszę do.. rozmów kwalifikacyjnych, podczas których... ops biedrona (2) W biedronie pracuje się spoko, ale wszystko zależy od sklepu na jednym jest... z-ca panie i panowie! (2) prawda jest taka ze za duzo ludzi studiuje w tym kraju,rynek juz jest... po podstawofce 5,5tys netto praca w sklepie (3) witam! szukam pracy w sklepach i jak narazie nic..czy wiecie może gdzie teraz... linus,,,, tralalala... (2) ... K1 Urzad skarbowy rozmowa (8) Chcialabym sie dowiedziec czy ktos wie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w... magda Combidata (1) Czy słyszeliście coś o tej firmie? jak wynagrodzenie? warunki pracy? atmosfera? Paula