praca biedronka (13) czy ktos wie jakie warunki i jaka stawka? tyle tego ostatnio powstalo az mnie... all Zatrudnie się na weekend/ pilne (3) Potrzebuje pilnie siana tak więc jak ktoś ma załatwić dorywczo jakąś robote... Ziemba ZOO Karina (6) Witajcie poszukujący pracy oraz oglądający to forum pracodawcy :) co jakiś... obywatel miasta
Praca i zarobki w Gdyni (7) Witajcie! Jestem młodym mężczyzną, którego miłość do morza i do kobiety... damis88 praca dla kobiet w ciąży (4) witam jestem w drugim miesiącu,niefortunnie straciłam pracę i zaraz potem... ja biuro@faktotu.pl (2) Witam. Codziennie widzę przeróżne oferty tego pracodawcy na bardzo... bezrobotny umowa o pracę na zlecenie (5) Podpisałem umowę o pracę na zlecenie i otrzymałem kopię umowy a nie oryginał.... ja2ras KPINA- LAETA (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-specjaliste-ds-mar... lae-Gno szukam pracy (3) w gdansku lub okolicach dominik32gda Riksze Sopot (1) Gość który ma tą firmę troszke przegina. Bierze od ludzi abonamet nie patrząć... Trawka Praca na Hotelu Aqua Villa (2) W przeciągu 2 miesiecy już po raz 3 szukają kogoś do pracy ( recepcja,... Sebas23 Praca w Multinet (oddział Gdańsk) (1) Czy ktoś coś wie nt. firmy MULTINET GROUP S.C z siedzibą w Krakowie. Mija... Janeczek Drewa Gościecino (5) przyjmują ludzi ,a roboty nie mają i po dwa tygodnie się siedzi w domu .umowa... sprinter Ekspedientkę do sklepu z torebkami przyjmę od zaraz. ekspedientka potrzebna. (1) Przestrzegam, pracodawczyni ludzi traktuje jak powietrze... A jej... jeny praca - wyjazd (3) Witam :) Czy ktoś z Was pracował w miejscowościach nadmorskich, chodzi mi o... ... Jak pracodawcy wykorzystują kryzys na rynku pracy? (3) Czy odczuwacie takie działania? U mnie np. zmniejszyli płace, dołożyli... emilia Czy wszyscy mieszkańcy WUP w Gdansku mogą korzystać z ofert pracy które WUP promuje? (2) Jak w temacie. Mieszkam w Tczewie a interesuje mnie np staż w Gdyni czy mogę... Meleks steward na euro 2012 (3) dlaczego agencje pracy wciąż szukają stewardów na euro, takie duże... spec. 007 zarobki pracowników biurowych (10) chciałabym zorientować się - ile w gdańsku może zarobić pracownik... ania Call Center 24 -dla tych co byli na rozmowie (5) Witam, Mam pytanie do ludzi którzy byli na rozmowie w sprawie pracy.Mówili... m.