Prime Banking

Kredyty i pożyczki Doradztwo finansowe

Gdańsk, Antoniego Lendziona 17/4A

Kasia K. - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybkie dzialanie. Każdemu życzę takiego... Kasia K. Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Łukaszem. Super podejście do... Ania Z. Hrecka - opinia (1) Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm! Z. Hrecka
Renata Krysiak - opinia (1) Jeżeli ktoś szuka osoby kompetentnej z umiejętnością zrozumiałego... Renata Krysiak Adam - opinia (1) Moja sytuacja finansowa była dosyć skomplikowana, wydawało mi się, że... Adam Aleksander Karmelitow - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie Aleksander Karmelitow Artur - opinia (1) Pan Łukasz to firma sama w sobie !!! Pełen profesjonalizm i wzorowe podejście... Artur Piotr - opinia (1) Doskonali specjaliści w branży. Stałe w kontakcie, informujący stale o... Piotr Tomasz - opinia (1) Polecam Pana Łukasza. Rozmowy przebiegały w miłej atmosferze, kontakt... Tomasz Krzysztof - opinia (1) Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dwa spotkania osobiste - jedno na... Krzysztof Krzysztof - opinia (1) Jako firma działająca w branży nieruchomości mamy do czynienia z wieloma... Krzysztof Aga - opinia (1) Anna Mielewczyk rzetelność i profesjonalizm. Polecam Aga Agnieszka - opinia (1) Polecam panią Annę Mielewczyk. Bardzo profesjonalna i pomocną. Cały proces... Agnieszka Jakub G. - opinia (1) Pani Ania Mielewczyk bardzo nam pomogła. Skutecznie i bardzo profesjonalnie.... Jakub G. Tomasz S - opinia (1) Gorąco polecam panią Annę Mielewczyk. Bardzo pomocna i sympatyczna... Tomasz S Karolina M. - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Anią Mielewczyk. Bardzo mi pomogła przy... Karolina M. Piotr - opinia (1) Pani Ania Mielewczyk jest wspaniałą osobą - miłą, a do tego bardzo... Piotr Małgorzata - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Olgę. Jest to profesjonalistka w każdym calu. Na... Małgorzata Łukasz - opinia (1) W 100% profesjonalnie. Pan Łukasza na spotkaniu wszystko wytłumaczył w sposób... Łukasz Karol - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna firma. Ekspert kredytowy, z którym miałem... Karol