Ania - ocena (1) Mieliśmy wraz z mężem przyjemność współpracować z biurem projektowym pani... Ania T. S . - ocena (1) Profesjonaliści. Miałem trudny temat, i mogę tylko pogratulować doskonalej... T. S . Pelczar - ocena (1) Niestety, ale nie polecam. Realizacje pomorskich kościołów jak sen... Pelczar
Kamila - ocena (1) Podjęliśmy się współpracy z firmą archiblanco i to był strzał w 10! To... Kamila Kasia i Piotr - ocena (1) Bardzo długo szukaliśmy firmy, która podjęła by się tematu zaprojektowania... Kasia i Piotr Marcela Mistrzyk - ocena (1) Niezwykle polecamy Panią Anię Chwil! Wszystko wytłumaczy rzeczowo i... Marcela Mistrzyk Agata - ocena (1) Polecam, Pani Ania uzyskała dla nas pozwolenie na budowę, niczym nie... Agata Piotr Kuchta - ocena (1) Pani Małgosia wyróżnia się nie tylko doskonałą znajomością najnowszych... Piotr Kuchta Grażyna S. - ocena (1) Z firmą ATA architekci współpracujemy od kilku lat. Opracowujemy wspólnie... Grażyna S. Edyta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Izą. Komunikatywna ,empatyczna ,pełna... Edyta Maciej Szulc - opinia (1) Z Design Atelier współpracowaliśmy podczas projektowania i budowy domu... Maciej Szulc Daniel Z - opinia (1) ! super architektura / wyjatkowa jakosc Daniel Z N. M. D. - opinia (1) Zanim trafiłem do tej pracowni, zleciłem 2 małe projekty w 2 innych biurach... N. M. D. inwestor - opinia (1) Do pracowni trafiłem "przypadkiem" w celu wykonania analizy działki... inwestor Ryszard K . - opinia (1) Profesjonalne podejście do powierzonego zadania przez Panią Małgosię... Ryszard K . Adam W. - opinia (1) Spośród Trójmiejskich pracowni z tą współpracowało mi się najlepiej.... Adam W. kontrahent - opinia (2) Stanowczo odradzam. Niewiarygodni ludzie. kontrahent Marzena - opinia (1) Projekt+ remont mieszkania. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam Marzena Marta i Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecamy usługi biura archiblanco. pani Małgosia znalazła dla... Marta i Piotr Jacek Możejko - opinia (1) Miło i profesjonalnie ,współpraca bez zastrzeżeń. Jacek Możejko