polecam (1) Praca nad naszym domem jednorodzinnym w biurze „Biała Kropka”... Marta Fachowość!!! (1) Ekipa, która NAPRAWDĘ zna się na Budowlance przez duże B. Z nimi to można i... EBart Rewelacja. (1) W listopadzie zamowilem projekt domku jednorodzinnego - jestem w 100%... Jacek
Gorąco polecam (1) W lutym 2008 roku zleciłam Pani Danucie wykonanie projektu aranżacyjnego... Grażyna Domańska mickry - opinia (1) Szybko, dokładnie - PROFESJONALNIE - polecam !!!!!!!!! mickry nigdy w zyciu!!! (10) ...Pani aranżowała u mnie 2 łazienki, marzyłam o pieknych wnęrzach zaufałam... wściekła i rozczarowana Polecam (1) Pani Danka sporządziła projekt architektoniczno - budowlany z aranżacją... Violetta i Robert Serdecznie polecam!! (1) Pani architekt projektowała wnętrza w naszym domu. Świetnie wyłapała nasz... Barbara Pełen profesjonalizm (1) W pracowni Linia zamówiliśmy projekt indywidualny domu jednorodzinnego.... Agnieszka P. Rewelacja polecam tą pracownię !!! (1) Szybka, konkretna, bardzo fachowa zarówno pod względem projektowym,... Wdzięczny inwestor Inga - opinia (1) Polecam!!! Inga Projekty bajka. (1) Młodzi ambitni i zdolni ludzie, wszystko ! Kris Lux i pięknie ! (1) Lux i pięknie ! adrian Jestem Zadowolony (1) Szybko i sprawnie, budowanie bez większego bólu. Sprawna ekipa, robią szybko... mamut zaoszczedzilam na materialach (1) mialem swoje wizje co do aranzacji domu, p. Synakiewicz "otworzyl mi oczy" na... beata polecam (1) jesli szukasz elastycznych rozwiazan, ponad twoje oczekiwania, lepszego... adi