Skorzystałem z usług projektowania hali (1) Planując rozbudowę budynku i dodatkową przestrzeń produkcyjną, jestem bardzo... Mateusz Wystawiam bardzo dobre eferencje dla Kreatywnej (1) Aleksandra Bojarska wykonała dla mnie projekt mieszkania, w którym do dzisiaj... Katarzyna Godna polecenia (1) Szczerze polecam. Rzeczowa, konkretna, terminowa i uczciwa. Jacek
Gorąco polecam (1) Korzystałam z usług Pani Ewy wielokrotnie zawsze wykazywała się rzetelnością,... Maja godna uwagi firma warto!!! (1) bardzo polecam usługi wykonywane przez tą firmę , są profesjonalistami ,... justyna Projekt rozbudowy domu szeregowego (1) Bardzo rzetelne i kreatywne podejscie do pracy. Kontakt telfoniczny i e-mail... Krzysztof Polecam serdecznie wszystkich kupujacym mieszkanie w stanie deweloperskim (1) Nabylem apartament u jednego z trojmieskich deweloperow. Cena byla atrakcyjna... Slawomir Rios Polecam (1) Wszystko OK, jestem zadowolony z projektu Zbigniem kompleksowa aranżacja wnętrz połączona z nadzorem nad realizacją (1) Połączenie pracy w Warszawie i realizacji w Trójmieście nie wydawało się być... Maria i Artur Profesjonalizm od A do Z (1) Współpraca w 100% spełniła oczekiwania, wynikiem jest piękny i dopracowany... Piotr Pomoc w sprawach legalizacji budynku (1) Pan Szymon pomógł mi w załatwieniu spraw związanych z legalizacją budynku. Od... Sławek Wszystko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami (1) Pani Kasia projektowała mi samą kuchnię. Wyszło naprawdę bardzo ładnie,... Marcin Remont mieszkania w bloku z wyburzeniem ściany (1) Korzystałem z pomocy Pana Szymona przy projekcie remontu mieszkania od... Arek Zadowolony klient (1) Polecam usługi Pana Marka. Nie wiem jak to robi, ale udaje mu się szybko... Monika i Artur M - opinia (1) Marzenia zrealizowane teraz czeka mnie budowa ,żeby to było takie proste jak... M Projekt docieplenia domu jednorodzinnego w Gdańsku (1) Bardzo polecam współpracę z pracownią Ask. Pan Szymon jest pełen... Jarosław Projekty z pasją (1) Idea Projekt to bardzo pozytywny duet! Pani Zuzanna zajmująca się wnętrzami... Magdalena Projekt muru oporowego (1) Zależało mi na sprawnym załatwieniu sprawy. Okazało się, że Pan Szymon jest... Karol Z całym przekonaniem polecamy Panią Ewę (1) Wykonała świetny projekt, nadzorowała wykonanie na każdym jego etapie.... Marek i Irena Beznadzieja (2) Stawki za zlecenia są kosmiczne i kiedy już się podpisze z nimi kontrakt... Ona