budynek jednorodzinny (1) projekt zakończony pomyślnie ,kreatywni i elastyczni , dobra współpraca i... Zbigniew Dobra pracownia ! (2) Profesjonalne podejście do klienta, dobre pomysły aranżacyjne poparte wiedzą... Adi Super kontakt ! (2) Profesjonalna obsługa i współczesne myślenie o architekturze - polecam gorąco ~! Sylwia
Z całym przekonaniem polecamy Studio Projektowe Pani Ewy Królikowskiej. (1) Z całym przekonaniem polecamy Studio Projektowe Pani Ewy Królikowskiej. Na... Magdalena i Jacek Wróblewscy Polecam (1) Korzystałem z usług Pani Ewy. W pełni profesjonalna obsługa i super doradztwo. Bolesław Rozalia - opinia (1) Pracownia z ciekawymi pomysłami i z doświadczeniem. Co prawda było różnie... Rozalia obiekt usługowy mały (1) Zaprojektowany przez firmę obiekt może się pokazać bez żadnych kompleksów w... Piotr Projekt Elewacji Domu Jednorodzinnego (1) Miałam okazje współpracować z panem Szymonem w ubiegłym roku. Zaprojektował... Katarzyna Cierocka z Rotmanki Zdecydowanie polecam !! (1) Kreatywność, profesjonalizm i świetny kontakt z klientem. Porady i sugestie... Ewa Dom jednorodzinny (1) Śmiało mogę polecić współpracę z ta pracownią. Elastyczni, zaangażowani i... Krzysztof Leszek PF - opinia (1) Zrobili mi dwa mieszkania i za każdym razem byłem zadowolony. Zdjęcia jednego... Leszek PF Monika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z projektów opracowanych przez tę właśnie pracownię.... Monika Domy w Białowieży (1) Pan Szymon Kuhn wraz z zespołem Ask architekt zaprojektowali nam dwa świetne... Dorota i Zenon Kruczyńscy Gdynianka - opinia (1) Szkoda, że nie ma odnośników do projektów, które znajdują się nawet na... Gdynianka Kompleksowa usługa za dobrą cenę- polecam (1) Szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy projektu, 100% satysfakcji,... Jan Kazimierczak Projekt domu Pasywnego (1) Polecam Tą Pracownie Architektoniczną,która oferuje od samego początku swój... Bartek projekt wnętrz (1) Pan Andrzej chyba czytał w moich myślach przy projektowaniu wnętrz domu.... Piotr budowa bud. wielorodzinnego (1) była to moja druga inwestycja od projektu do budowy , zakończona pomyśnie,... Krzysztof Startos ask architekt Szymon Kuhn (1) ask architekt Współpracuję z Panem Szymonem jako projektantem w zakresie... emil Wsparcie w rozwiązaniu problemu prawno-budowlanego (1) Skorzystałem z usług firmy DexBud w zakresie wsparcia przy rozwiązaniu sprawy... BU