POLECAM (1) Pani Ola jest bardzo kompetentnym i rzeczowym architektem. Do jakosci jej... Katarzyna i Krzysztof Miło i otwartą głową (1) Pani Architekt z otwartą głową, pełną pomysłów. Umie i doradzić i słuchać.... MSZ Projekt zamienny hal produkcyjnych (1) BIURO wykonało dla nas projekt zamienny hali magazynowej dotyczący... Polmarco sp. z o.o.
Profesjonalny architekt! (2) Bardzo polecam usługi biura projektowego AP Studio 7. Z panem architektem... J. Konsultacje dotyczące oświetlenia (1) Z Panem Jerzym Soroką współpracujemy przy projektach oświetlenia.... Art-Partner usługi projektowe (1) Rzetelnie, solidnie i bez drenażu portfela. Osoba godna zaufania - polecam Marcin Buła remont mieszkania (1) w 2009 skorzystaliśmy z usług Biura Projektowego podczas remontu mieszkania;... Robert Dom jednorodzinny - projekt koncepcyjny i budowlany (1) Współpracowaliśmy z biurem w zakresie wykonania projektu koncepcyjnego oraz... Andrzej Humiński - inwestor pryw Jestem zadowolonym klientem (1) Z Biurem Projektowym Jerzy Seroka współpracujemy od 2009 roku. Na początku... Michał Macur - dyrektor hotelu A sprawnie i bez problemu (1) projekt zgodnie z oczekiwaniami- kontakt z projektantką dobry - budowlańcy... max Tragedia! (1) Kiepskie biuro architektoniczne proponujące tanie, wybrakowane projekty m.in.... Voodoo Piękne nowoczesne wnętrze (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy szukają pięknego nowoczesnego wnętrza... Maciej Suuper (1) Jestem zachwycona fachową pomocą. Pomysły świeze ,orginalne .Jest miejsce na... Kasia kiepsko (1) Pani bardzo nieterminowa, nieslowna, nie pamieta co mowila poprzednio, bardzo... anonim INWENTARYZACJA (1) Mogę polecić firmę ARANDA jako solidną, Panowie bardzo sprawnie wykonali... KLIENTKA Projekt instalacji elektrycznej domku (1) Polecam Jacek Rzetelna pracownia godna polecenia (1) Choc moi rodzice byli klientami swego czasu, to moja opinie bazuje na moim... Pawel N Firma godna polecenia (1) Wreszcie firma gdzie ludzie naprawdę znają się na tym co robią i mają pojęcie... Kazimierz, Danbud bardzo dobry kontakt przyjacielski stosunek do inwestora (1) dbałość o każdy detal, zgodnie z wymaganiami inwestora, rzetelność,... Barbara Straszewska Polecam (1) Jeśli szukasz ciekawych pomysłów na swoje wnętrze to strzał w 10. Pełen... Mi