Warto skorzystać z usług Pana Architekta (1) W końcu zeszłego roku zleciłem pracowni wykonanie projektu mieszkania które... Maciek Skuteczność (1) Firma nie daje obietnic bez pokrycia tak w zakresie terminów jak i możliwości... ST Szybko i profesjonalnie. (1) Szybka i profesjonalna usługa. Bardzo szybko otrzymane pozwolenie na budowę.... Beata Holub
Zupełny brak profesjonalizmu (1) Znikome możliwości kontaktu z tą firmą. Numery telefoniczne podane na stronie... Grzegorz 3city Aleksandra - opinia (1) właśnie zakończyłam realizacje projektu , polecam , terminowość i... Aleksandra Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa i duża pomysłowość. (1) Grupie projektowej Archituda zleciłam aranżację łazienki. Jestem bardzo... Kasia Dwa projekty zmiany aranżacji wnętrza domu jednordzinnego (1) Pan Architekt wykonał na nasze zlecenie dwa projekty nowej aranżacji wnętrz... Ewelina Polecam (1) Polecam MAQ pracownię projektową. Właśnie zakończyłam remont mieszkania... MagdaP Michał - opinia (1) Właścicielka firmy nie potrafi przeprowadzić sprawnie prostego wniosku o... Michał Tomek - opinia (2) Zamówiłem projekt domu jednorodzinnego i jestem bardzo zadowolony. Otrzymałem... Tomek POLECAM (1) Zleciłam tej Pracowni wykonanie projektu domu jednorodzinnego. Super... Wera polecam (1) Pani architekt wykazała się dużą wiedzą i kreatywnością. Projektowaliśmy... Anna Mogę polecić (1) Z trójmiejskich biur znam już kilka.Są lepsze i gorsze . O problemach, na... budowniczy Adaptacja projektu (1) Zakupiony przez nas "gotowy" projekt został zaadoptowany zgodnie z naszymi... Wojciech Sarniak projekt i wykonanie wnętrz (1) Z Domografiką skontaktowali mnie znajomi. Kupiłem mieszkanie, potrzebowałem... Piotr Gorąco polecamy (1) Panie z pracowni Duo Design opracowały aranżację wnętrza naszego mieszkania... Ala i Piotr Super (1) pani Architekt bardzo rzetelna. Ceny nie wygórowane. Pełen profesjonalizm,... Maciej Firma godna polecenia (1) Jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni ze współpracy- w zasadzie nie odczuliśmy... Aneta K. profesjonalizm w dzialaniu (1) polecam!!! profesjonalizm w doradztwie, znajomosc tematu, swietne podejscie... jay pełen profesjonalizm i miła obsługa (1) pełen profesjonalizm i miła obsługa Enola