Aranżacja i nadzór autorski (1) Jestem wyjątkowo wdzięczny Pani Izie za projekt i pomoc podczas gruntownego... Krzysztof po zakończonej współpracy polecam znajomym... (1) kompetentnie, kompleksowo i do szczęśliwego końca. Architekt posiada wiedzę... pingwin spiżowy Bardzo dobra pracownia ! (1) Profesjonalna indywidualna obsługa i zaangażowanie przy zachowaniu... Antoni
Polecamy! (1) Mamy przyjemność współpracować z Panem Krzysztofem już od jakiegoś czasu. Pan... inhom Projekt aranżacji wnętrza mieszkania (1) Miałem okazję współpracować z P. Krzysztofem całkiem niedawno i serdecznie... Michał polecam (1) Korzystalam z uslug przy projektowaniu i wykonczeniu mieszkania. Wszystko... Gosia pazerni na pieniadze (1) niestety nie mogę polecić tej firmy jako godnych polecenia współpracy.... S rzetelna i kompetentna obsługa (1) dobra współpraca, wysoki poziom usług, polecam Ewa Polecamy (1) Konkretny fachowiec,pomocny,umie doradzić i uważnie słucha sugestii... Przemysław Polecam (1) Pełny profesjonalizm. Otrzymaliśmy projekt naszych marzeń. A. i R. Butrym Super ! (1) Pełny profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona z usług pracowni. Super... teres Projekt domu (2) Wraz z mężem zdecydowaliśmy się zamówić projekt nowoczesnego domu w Pracowni... Katarzyna Z. Dom Jednorodzinny wolnostojący (1) Witam wszystkich państwa ,chciał bym polecić tą pracowanie . Bardzo... Tomasz Super współpraca (1) Bardzo dobra współpraca z projektantami. Rzetelność i fachowość, pomoc w... L. Lorens :) (1) Sama nie korzystalam z usług, lecz widziałam prace na ślubie koleżanki.... Agnes ... (1) słabi jak na moje to co robią niezadowolona Świetny architekt - szczerze polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Marka jako architekta - przygotował nam... Marcin Profesjonalizm cierpliwość i zaufanie (1) Pracownia NB Architekci na czele z Panią Architekt Natalią Balcerzak to... Carla P. Świetna pracowania. (1) Dostaliśmy profesjonalne i bardzo rzetelnie wykonane wizualizacje, a w... pp.arch Szczerze polecam! (1) Współpraca z NB architekci od początku była znakomita. Najpierw Pani Natalia... Paulina