Polecam (1) Świetna pracownia, indywidualne podejście, zaangażowanie, super pomysly i... Aga Polecam (1) Polecam gorąco ! Kontakt z klientem, dopasowanie projektu do potrzeb klienta... Gabriela Niesamowicie kreatywna i twórcza ekipa (1) Nie spodziewaliśmy się takich efektów, czasu na realizację było mało. Z... K.kol
pracownia godna polecenia (1) pracownia POTE Architekci to jedna z najlepiej zapowiadających się pracowni... inwestor Mocne 6/6. (2) Wraz z żoną z całego serca możemy polecić pracownię ASK Architekt Szymon... Bernard Mystkowski Gorąco polecam (1) Bardzo dobry kontakt i szybka adaptacja projektu gotowego. Wszystkie zmiany,... Joanna Dobry projekt (1) polecam agnieszkę. Profesjonalna obsluga, chętnie wrócę. PAWEŁ Polecam Pracownie Architektoniczną "Kreska" Alina Szymańska (1) Polecam. Świetnie z p. Aliną współpracuje się. Pani Alina jest bardzo... Alena Polecam (1) Polecam pracownie projektową pani Aliny Szymańskiej. Współpraca od adaptacji... Esd polecam (1) Skorzystaliśmy z usług Pani Aliny. Bardzo rzeczowa architektka. Doradziła... Michał Projekt indywidualny domku parterowego (1) Profesjonalne podejscie, rzetelnosc, swietna komunikacja, terminowosc,... Grazyna Styburska adaptacja poddasza/ układ pomieszczeń (1) Super rozwiązania i mega pomysły na adaptacje poddasza, indywidualne... rafał wgrecki POLECAM (1) Polecam pracownię Pani Izy. Jej świetne pomysły i kreatywność, a do tego... Sylwia Beata Rzetelna firma (1) Rzetelna kompleksowa usluga , polecam. Arkadiusz Gawecki Jak projektować to tylko Tu :) (1) To co lubię najbardziej " wszystko w jednym miejscu" a przede wszystkim ktoś... Dominik Polecam (1) Pan Wieslaw projektowal mi mieszkanie, dzieki tej współpracy mam o wiele... Klientka Profesjonalnie (1) Profesjonalne podejście ! Doświadczenie Pana Wiesława bezcenne. Wykonał dla... Mirosław projekt wnętrza mojego domu (1) Fantastyczny projekt Super kontakt Mam pięknie urządzony dom szczerze polecam! Maria Gore kilka razy korzystalam z uslug tej pracowni, jednak pierwszy raz dodaje (1) opinie- profesjonalne podejscie, architekt wnetrz po studiach, wie co robi,... elzbieta krystyna Polecamy tych architektów (1) Otrzymałem wspaniały projekt wymarzonego domu. Artur L.