Świetny architekt i projektantka (1) Pani Marta to przede wszystkim wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Katarzyna Świtna aranżacja (1) Polecam Panią Monikę, młoda miła, rzetelna. Ma wiele ciekawych pomysłów i... Antoni Polecam (1) Świetna pracownia, indywidualne podejście, zaangażowanie, super pomysly i... Aga
Polecam (1) Polecam gorąco ! Kontakt z klientem, dopasowanie projektu do potrzeb klienta... Gabriela Niesamowicie kreatywna i twórcza ekipa (1) Nie spodziewaliśmy się takich efektów, czasu na realizację było mało. Z... K.kol pracownia godna polecenia (1) pracownia POTE Architekci to jedna z najlepiej zapowiadających się pracowni... inwestor Mocne 6/6. (2) Wraz z żoną z całego serca możemy polecić pracownię ASK Architekt Szymon... Bernard Mystkowski Gorąco polecam (1) Bardzo dobry kontakt i szybka adaptacja projektu gotowego. Wszystkie zmiany,... Joanna Dobry projekt (1) polecam agnieszkę. Profesjonalna obsluga, chętnie wrócę. PAWEŁ Polecam Pracownie Architektoniczną "Kreska" Alina Szymańska (1) Polecam. Świetnie z p. Aliną współpracuje się. Pani Alina jest bardzo... Alena Polecam (1) Polecam pracownie projektową pani Aliny Szymańskiej. Współpraca od adaptacji... Esd polecam (1) Skorzystaliśmy z usług Pani Aliny. Bardzo rzeczowa architektka. Doradziła... Michał Projekt indywidualny domku parterowego (1) Profesjonalne podejscie, rzetelnosc, swietna komunikacja, terminowosc,... Grazyna Styburska adaptacja poddasza/ układ pomieszczeń (1) Super rozwiązania i mega pomysły na adaptacje poddasza, indywidualne... rafał wgrecki POLECAM (1) Polecam pracownię Pani Izy. Jej świetne pomysły i kreatywność, a do tego... Sylwia Beata Rzetelna firma (1) Rzetelna kompleksowa usluga , polecam. Arkadiusz Gawecki Jak projektować to tylko Tu :) (1) To co lubię najbardziej " wszystko w jednym miejscu" a przede wszystkim ktoś... Dominik Polecam (1) Pan Wieslaw projektowal mi mieszkanie, dzieki tej współpracy mam o wiele... Klientka Profesjonalnie (1) Profesjonalne podejście ! Doświadczenie Pana Wiesława bezcenne. Wykonał dla... Mirosław projekt wnętrza mojego domu (1) Fantastyczny projekt Super kontakt Mam pięknie urządzony dom szczerze polecam! Maria Gore