Marcin - opinia (1) Korzystałem z tego biura architektonicznego już dwukrotnie i dwukrotnie się... Marcin RN - opinia (1) Jak w ocenach wyżej, z naszej perspektywy - obsługa na najniższym możliwym... RN Izabela Synowiecka - opinia (1) Ze Studiem Chili Pani Joanny Zaruckiej współpracowałam od 2016r. jako klient... Izabela Synowiecka
K. i W. - opinia (1) Gorąco polecam usługi Pracowni Projektowej IMW. Pani Iza wykonała świetny... K. i W. Monika - opinia (1) Super kreatywni i konkretni ludzie! Polecam. Monika Jan - opinia (1) Doskonała współpraca, terminowe wykonania projektu w przystępnych rozsądnych... Jan Michał W. - opinia (1) Współpraca z Panem Pawłem była przyjemnością. Potrzebowałem pomocy w... Michał W. klient - opinia (1) nie polecam, nie jestem zadowolony ze współpracy klient Katarzyna - opinia (2) Współpracowaliśmy z Panią Małgorzatą przy wykonaniu projektu wnętrz do... Katarzyna Mario - opinia (1) Pracownia architektoniczna na wysokim poziomie polecam Mario Hubert - opinia (1) Pani Barbara to super fachowiec. Korzystałem przy kupnie domu. Wszystko... Hubert Andrzej Karkota - opinia (1) Usługa wykonana w sposób profesjonalny, rzetelny i terminowy. Bardzo polecam. Andrzej Karkota Sylwia - opinia (1) Projekt mieszkania - rewelacja :) Polecam. Sylwia Bogusława - opinia (1) Pan Maciek robił mój projekt i jestem ze współpracy bardzo zadowolona. Służył... Bogusława Agnieszka - opinia (1) Pani Marta zaaranżowała nasze mieszkanie dla 4 osobowej rodziny. Jest... Agnieszka Wyjątkowe projekty (1) Bardzo profesjonalnie oraz duże doświadczeniem ze strony Pani Marty.... Magdalena super studio (1) fajny projekt, aranżacja spełnia moje oczekiwania bob1995 bardzo dobra pracownia (1) szybko, pomysłowo, przystępnie w realizacji. bob1995 Świetny architekt i projektantka (1) Pani Marta to przede wszystkim wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Katarzyna Świtna aranżacja (1) Polecam Panią Monikę, młoda miła, rzetelna. Ma wiele ciekawych pomysłów i... Antoni