Żłobek Słoneczny Domek (1) Moja córka uczęszcza do tego żłobka od czerwca. Jestem bardzo zadowolona z... Małgorzata ogólnie ok (4) Ogólnie przedszkole bardzo fajne. Akurat w grupie mojego dziecka panie miłe i... Paweł serdecznie polecam (1) serdecznie polecam wszystkim rodzicom i ich pociechom. Kadra bardzo... mama
Polecam! (1) Po przeczytaniu komentarzy a w szczególności tych negatywnych, zacząłem sie... Ojciec Janusz zmiany - niekoniecznie na lepsze (1) Moja córka chodzi do przedszkola już kolejny rok więc moglismy obserwować... Alicja mama Mateusza - opinia (3) Przedszkole godne polecenia. Przede wszystkim bardzo miłe i zaangażowane... mama Mateusza wzgórze puchatka (2) a ja jestem zadowolona. posyłamy tam córcię drugi rok i wciąż zdarza się,że... Dorota Przedszkole prowadzone z pasją (1) Umowę z P. Moniką podpisałam gdy przedszkole było jeszcze w budowie. Wtedy... Agnieszka polecam (1) Mam w Tuptusiach dwójkę moich dzieci. Bardzo sobie cenię profesjonalną kadrę... katarzyna U Kota Edwarda jest jak u mamy (1) Korzystałam z przedszkola i centrum zabaw przez kilka lat i gdybym miała... Ola Jestem bardzo zadowolona (1) Moja córka chodziła do Przyjaciół cały zeszły rok i wszystkim polecam to... Maja U Polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola. Plusy to przede wszystkim:... Justyna Idealne miejsce dla mojego synka. (1) Nie spodziewałam się, że będzie tak łatwo. Nastawiona na niekończącą się... Agata Podniebny Raj - rajskie miejsce (1) Polecam wszystkim, którym zależy na tym, aby ich Pociecha wychowywała się w... monamat Nie odpowiadało mi podejście pań do dzieci (4) Mój synek chodził do tego przedszkola przez rok, do grupy trzylatków.... Mama Super miejsce dla malucha (1) Moja dwuletnia córeczka chodzi tam już od kilku miesięcy i mogę je z całego... Emila zimno (2) wlaścicelka oszczędza na ogrzewaniu byłam z koleżanka odwieść syna .... znajomy rodzica Przedszkole Gedania (1) Super przedszkole Najlepsze na Świecie!!! Opieka profesjonalna, panie są... Ania Przedszkole Małych Mistrzów (1) Przedszkole fajnie usytuowane, kadra nauczycielska na wysokim poziomie,... Caring DaD Przedszkole Godne Polecenia (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola ,uczęszczała do grupy Pani Krysi i Pani... aga