Polecam (1) To fantastyczne przedszkole z profesjonalną kadrą i ciekawymi zajęciami... mama Bardzo fajne przedszkole. (1) Synek chodzi tam od pół roku i jestem bardzo zadowolona. Przesympatyczne... Mama Dawidka przyzyjemnosc wnuka (1) Ponad 2 lata temu oddalismy wnuka do Bystrzaków. Chciałam podzielić się... halina
dobre przedszkole (1) Jestem rodzicem trzylatka i polecam przedszkole radosne maluchy. moje dziecko... mama Super! Polecamy!Zadowoleni Rodzice. (1) Polecamy z całego serca!, Nasz Syn zakończył już co prawda uczęszczanie do... Nylec Dariusz moje wrazenia (1) Moja wnusia chodzi do tego przedszkola. Chciałabym podzielić się moimi... Bozena Marcinkowska Polecam Kolorowe Przedszkole (1) Posyłam dziecko do Kolorowego już trzeci rok i jestem bardzo zadowolona z... zadowolona mama Jedyne miejsce, w którym Adaś chce spędzić dłużej niż 2 godziny (1) Nie potrafię wyjaśnić fenomenu tego przedszkola, ale to pierwsze przedszkole... Joanna od kiedy opiekunki (3) W Morskim Przedszkolu Niepublicznym zatrudnione są nauczycielki z wyższym... nieznany Godne polecenia! (1) Nasz synek chodzi do Ptasiego Radia odkąd skończył 2,5 roku. Prawie nic nie... Rumianie Szkoła godna polecenia (1) Mała, bardzo przytulna szkoła w której jest tak jak powinno być w każdej ze... Maciej Polecam wszystkim rodzicom :-) (1) Mój synek dopiero zaczął przygodę z drużyną Kostki. Chodź ma niespelna 2... Rodzice Kacpra szkoła na najwyższym poziomie (1) Jestem zachwycona tą szkołą! Moja córka właśnie uczęszcza do pierwszej klasy... Karolina Przedszkole przyjazne dzieciom (3) Super przedszkole pod każdym względem. Panie bardzo miłe, otwarte na... HK Polecam i zachęcam do zapisów do zerówki oraz do 1 klasy. (1) Z Dwujęzyczną Zerówką los zetknąl nas po zamknieciu Przedszkola Sióstr... Tata pierwszoklasisty Fantastyczne przedszkole dwujezyczne (1) Do tego przedszkola chodzi juz moje trzecie dziecko - to chyba najlepsza... Aleksandra Polecam (2) Co do opieki to jeszcze cięzko ocenić ale reszta prezentuję się świetnie. marta Warte polecenia (1) Z usług przedszkola korzystamy od ponad 2 lat i powiem krótko: nie można... Ula Przeciętnie (1) Zgadzam się z opinią Pana Dug'a. To nie jest to przedszkole co na początku.... Mama Polecam (1) Witam,moja córcia chodziła do Żuczków 1,5 roku-zawsze uśmiechnięta, zadbana,... Joanna i Łucja