tata Andrzej - opinia (1) Super przedszkole. Dużo fajnych zajęć i wycieczek .. aż dzieci wracać do domu... tata Andrzej Przyjazne dziecku miejsce :-) (1) córka jest w przedszkolu od kilku miesięcy, bardzo lubi tu przychodzić a to... AP Dziękuję! (2) Mój synek uczęszczał do klubu malucha Bajka przez 10 miesięcy. Polecam... Sonia L
Przedszkole z klasą! (1) Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera i maximum zaangażowania ze strony... Julia i Damian Patynko Nasze przedszkole! (1) Nie zamienimy przedszkola na żadne inne. Pelen profesjonalizm, przemiłe... Marta Zbojnik (mama Julci) Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola pod każdym względem. Panie są... JG Najwyższa ocena (1) Dyrekcja, kadra pedagogiczna i personel obsługi na najwyższym poziomie.... XYZ polecam przedszkole (1) mam dwojke dzieci w tym przedszkolu, mam tez porownanie z 2 innymi... mama Radosny Zakątek (1) Cudowna opieka - pani Ania jest dla mojego bąbelka Wielkim Autorytetem.... Mama Polecam :) (1) Witam, moja córka tegoroczne ferie zimowe ,spędziła w Gdańsku u rodziny.Aby... mama Blanki AO - opinia (2) Do tego przedszkola kilka lat temu chodziło moich dwóch starszych synów,... AO mama Agusi - opinia (3) Wszystkim rodzicom polecam z całego serca to przedszkole. Panie uśmiechnięte,... mama Agusi POLECAM (1) Nasz Syn bardzo rozwinął się w tej szkole! Kompetentni Nauczyciele, wchodzący... Agnieszka Dobre przedszkole w Sopocie (1) Przedszkole ukierunkowane na wychowanie dziecka w bliskiej relacji z... Julia Polecam (1) Bardzo polecam tez żłobek. Synek wracał zawsze zadowolony. Damian polecem (1) Dlugo szukalismy odpowiedniego przedszkola dla synka,niestety wiekszosc... Aga dobre przedszkole (1) Polecam wszystkim przedszkole Lew Leon w Gdańsku. Dziecko uczestniczy w całej... usatysfakcjonowana NAUCZYCIELE BEZ DOŚWIADCZENIA (1) To nie przedszkole tylko PUNKT OPIEKI a to równoznaczne z tym co rządamy-... MARLENA Przedszkole z wartościami (1) W Lokomotywie mamy już drugie dziecko i traktujemy to jako wielką wartość,... Zadowolony Tata Super przedszkole (3) Serdecznie polecam przedszkole "Pod Wesołą Chmurką". Uczęszczają do niego... Beata