polecam (1) Naprawde polecam zapisac dziecko do tego przedszkola. Moja Julka swietnie sie... ewa Mama Uszatka - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole! Moja Córeczka bardzo lubi tam chodzić. Świetne... Mama Uszatka wspaniałe przedszkole (1) Przedszkole wspaniałe przede wszystkim ze względu na opiekę, merytoryczność... beata
Przedszkole im.J.Korczaka w Baninie (1) Szczerze polecam przedszkole im.J.Korczaka w Baninie, z tego co słyszałam... EwciaGD Niesamowite miejsce (1) Dlaczego oceniam na 6? Bo jestem maksymalnie zadowolony. Nie jestem może... Adam Super Miejsce (1) Jestem mama dwóch chłopców . Starszy syn uczęszczał do tego przedszkola od 2... A Super Przedszkole! (1) Największą siłą tego przedszkola są wspaniałe nauczycielki. Dzieci są... Monika Zdecydowanie polecam! (1) W latach 2008-2012 do przedszkola uczęszczała córka, aktualnie syn. Jesteśmy... Magda To jest przedszkole z PASJĄ (1) ... czego potrzebowaliśmy dla naszego synka ? normalności... nie chcieliśmy... Rodzice Oskarka Tuptusie (1) Polecam przedszkole TUPTUSIE,ktore się miesci przy ul.Sasankowej 7/19 w... Magda Zdecydowanie polecam (1) Opieka, podejście do dzieci, profesjonalizm, komunikacja - wszystko na bardzo... Patryk Przyjazne Przedszkole (1) Nasza Córcia chodzi do tego przedszkola drugi rok. Jesteśmy bardzo z niego... rodzice Mai Kameralne, przyjazne dziecku miejsce (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w przedszkolu. Bardzo... Monika Polecam (1) Synek spędził w „Przymierzu z dzieckiem” prawie 3 lata. To już... Mama Szymona Fajne przedszkole , moje dziecko chodziło tu 4 lata (1) I było bardzo zadowolone a my rodzice razem z nim.Super kadra , łącznie z... Natalia DLA MNIE NAJLEPSZE!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Moja córka uczęszcza tam od... Małgosia Miejsce, w który dziecko wspaniale się rozwija. (1) Panie przedszkolanki są doświadczonymi pedagogami, mądrymi osobami i... Alina świetne miejsce dla malucha (1) Moja córka zaczęła przygodę z przedszkolem już w wieku 2 lat, mimo to od... mama Zojki godne polecenia (1) Przedszkole jest z zewnątrz może nie rzucające się w oczy za to w środku... Agata Super! (1) moja corka chodzi do wesolych zuczkow i jestem BARDZO zadowolona! Super... darijka