Ogólnie (1) Jesteśmy w Inspiratio od września i polecamy to przedszkole wszystkim... mama 4 latka Rozczarowany rodzic (1) Jestem rozczarowana ponieważ po wizycie z moją 3 letnią córką w tym... Rozczarowana Najlepsze- nie znajduję innych słów (2) Po 3 mniej lub bardziej ciekawych miejscach zakotwiczyliśmy w tym... Ola
polecam (1) bardzo dobre przedszkole prowadzone przez ludzi, ktorych pasja jest dobro i... mama 100% Montessori (1) To niezwykłe, ciepłe miejsce na mapie Trójmiasta. Moje dziecko chodzi do... mama Dominika Przedszkole na 6! (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Panie naprawdę bardzo się starają i... Mama Polecam (1) Byłem z synkiem ,który ma 4 lata na tygodniu adaptacyjnym . Zajęcia były... Maciej wspaniałe publiczne przedszkole! (1) Jestem 100% pewna, że we wspomnieniach synka to przedszkole będzie się... mama zerówkowicza słabo (1) Przedszkole wygląda ok, nowe i przyjemne. Ale kontakt z paniami... Michał Emilia Link - Dratkowska - opinia (1) doskonała współpraca między przedszkolem, a domem; niezwykle kompetentna i... Emilia Link - Dratkowska Porażka (3) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola. Wraca i mówi, że się nudzi, że nie ma... Niezadowolona mama Cudowne miejsce dla maluszka!! (1) Poszukując żłobka dla naszej córeczki byłam pełna obaw, czy znajdziemy... Anna Super przedszkole - POLECAM (1) Jeśli ktoś poszukuje kameralnego przedszkola z miła i przyjazną atmosferą... Agnieszka Świetne przedszkole (1) Małe, kameralne przedszkole. Panie wychowawczynie całym sercem oddane... Babcia Lucyna POLECAM !!! (1) Fajne, kameralne przedszkole z super kadra. Syn chodzi z uśmiechem do... Rafał wspaniałe miejsce !!! (1) Nasz Michaś uwielbia chodzić do żłobka " U Cioci Kloci". Panuje tam... Mama Michałka ocena (1) przedszkole stale modernizowane,wyposazenie w gry i zabawki często... mama dwóch przedszkolaków Przygoda językowa (1) Wspaniałe miejsce poza zgiełkiem samochodów; duży, bezpieczny ogród do zabawy... Mama Przedszkolaka zadowolona (1) Moje pierwsze dziecko uczęszczało do tego przedszkola teraz uczęszcza moje... karina NAJLEPSZE !!!!! (2) Moja córeczka chodziła do kilku placówek dla dzieci (żłobki i przedszkola) od... Bronia