Świetne (1) przedszkole z przyjazną kadrą. ka to zależy (3) Jeśli chcesz dać dziecko gdziekolwiek, bo "po drodze" to z pewnością nie... "rozhisteryzowana mama" Dają radę (1) opiekunki zaangażowane i seksowne mutu
Wspaniała placówka (1) Placówka bardzo ładna wewnątrz i na zewnątrz, pani dyrektor miła i konkretna,... Krzyś dobry wybór (1) Witam, po przeczytaniu opini nasuwa mi się myśl że nie wszyscy czytają ze... Ania Może zmienić nastawienie! (2) Witam, moje dziecko chodzi już 2 rok do tej placówki i wszystko jest w jak... Rodzic magda - opinia (1) Cóż, nie mam porównania, ale nie chcę mieć:). Moje dziecię chodzi zadowolone... magda Najlepsze przedszkole (1) Mój syn uczęszcza do tego przedszkola od ponad roku (wcześniej byli prywatnym... Tatusiek Zadowolony synek, szczęśliwi rodzice (1) Przeniosłam swojego synka do TTB jakiś miesiąc temu z przedszkola do którego... Magdalena duże rozczarowanie (2) Niestety prawie cały personel sprawujacy opieke jak i pracujący w przedszkolu... Tata Opieka ??? (2) Niedawno mój mąż był odebrać dziecko , które zastał zamknięte w w sali bez... Marlena trzeba cos zmienic (1) Moje dziecko jeszcze tam uczeszcza.Od wrzesnia sale zabaw nie zaludnily sie... mama Moja wnuczka w "Puchatku" (1) Z usług przedszkola korzysta okresowo moja wnuczka, kiedy przyjeżdża do... Elżbieta nie polecam (2) Nasze dziecko uczęszczało do tego przedszkola. Pierwsze wrażenie jest... nie polecam Szczęśliwy syn, szczęśliwa mama. (1) Bardzo profesjonalne podejście do prowadzenia przedszkola. Personel wyjaśnia... GabiBa Fajne , ale .. (1) Dla dziecka to dobre miejsce . Niestety teren wokół przedszkola i w środku to... mika SZCZERZE POLECAM (1) Do Smykowa trafiliśmy po rozmowie ze znajomymi i choć to była trzecia... mama Miłosza wspaniałe miejsce (1) Wspaniałe miejsce dla maluszków. Spokój, rodzinna atmosfera, swoboda. Program... Basia Polecam również... (1) Nie mam za dużego doświadczenia w "sprawdzaniu" przedszkoli, ponieważ dopiero... Przemek polecam, bez zastrzeżeń (1) Witam, przeraziła mnie informacja udzielona na forum o "półproduktach" w... Grzegorz