Odpowiednie miejsce dla mojego dziecka (1) Jestem mamą 5 letniego chłopca. Syn bardzo rozwinął się w przedszkolu. Dzieci... Justyna J. Bardzo dobre przedszkole (1) Przyjazna atmosfera, Panie bardzo miłe, duże sale, ogrodzony plac zabaw,... Mama Przedszkolaka Polecam (1) Nasze dziecko chodzi do tego przedszkola od września 2014. Codziennie pyta... Dariusz
Wspaniałe przedszkole dla malucha w każdym wieku (1) Mój synek rozpoczął przygodę z Bajkolandem od września 2014 roku nie mając... rodzice Marcelka miło, czysto i wesoło (1) Przedszkole z zewnątrz nie robi wrażenia, ale w środku bardzo ładnie, ciągle... Mama L. Polecam przedszkole! (1) Do Cudownej Krainy na Morenie uczęszcza dwoje moich dzieci. Przedszkole jest... mama dwójki dzieci polecam Domowe Przedszkole (1) Córeczka uczęszcza do przedszkola od grudnia, jesteśmy bardzo zadowoleni z... Jola S Fantastyczna opieka i przyjazne miejsce! (1) Panie ze Zdrowego Smyka wiedzą jak rozmawiać z maluszkami! Bardzo... a. świeca Świetne miejsce! (1) Nie ma co się rozpisywać, miejsce które uwielbia moje dziecko. A na dowód... Paweł Fajne miejsce (1) Moja córka uczęszcza tam od 1,5 roku. Zaczęła tuż po ukończeniu roczku.... mama jestem bardzo zadowolona (1) mój synek chodzi do tego przedszkola 4 rok (zaczął od grupy krasnoludków w... Danka Rewelacyjne miejsce (2) Polecam gorąco. Panie przesympatyczne, opieka wzorowa, bardzo ciekawa... Sylwia Super przedszkole! (1) Nasz Oliwier chodzi do przedszkola już drugi rok. Synek bardzo szybko się... Rodzice Oliwiera Dobre przedszkole (1) Jak wyżej. Syn z uśmiechem rano wstaje do przedszkola, a to najlepsza... Grzegorz Za wielkie serce ... (1) Z głębi serca dziękuje Pani Magdzie i Pani Ani oraz Pani Marcie za wszystkie... Zadowolona Adam - opinia (1) Przedszkole super, polecam dzieci mają tyle fajnych zajęć, nie nudzą się... Adam Wspaniałe miejsce dla przedszkolaka (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego, że kilka lat temu nasz synek... calogera Gorąco polecam (1) Witam, Polecam szkołę, poziom nauczania bardzo wysoki. Jeżeli dziecko ma... Ania Rodzice Mądrego Misia (1) Nasz synek chodzi do przedszkola od ponad roku. Fajne nowoczesne miejsce na... Rodzic Cudownie (1) Mój Synek uczęszcza od pół roku do tego przedszkola. Wcześniej byliśmy w... Gaagaaj