POLECAM! (1) Witam, mój syn korzystał z opieki w przedszkolu przez trzy lata. Uważam, że... Magda (mama Michała) Przytulnie i edukacyjnie (1) Dwoje dzieci uczęszczało na zajęcia do Hefalumpa i zarówno one jak i ja byłam... gringo Świetne przedszkole (1) Do tego przedszkola chodzi moje drugie dziecko. Kadra świetna, nauczanie... EK
Super przedszkole (1) Można mieć uwagi do wyposażenia, jednak sami wiemy ile wytrzymuje zabawka. Na... rodzic Nie polecam!!! (1) Nie wiem skąd te dobre opinie o tym żłobku. Moje dziecko przychodzi ze żłobka... Niezadowolona mama Nasza córka uwielbia chodzić do tego przedszkola (1) Nasza córka 3 rok uczęszcza do tego przedszkola, Panie...Wykwalifikowane... Hania super przedszkole (1) Moja przygoda z przedszkolem smykowo trwa drugi rok. Mam porównanie bo przez... mama tak milo ze az mdli (1) Dzien dobry jesli jestes samotnym rodzicem to raczej nie bedzie mialo twoje... Dorota Świetne podejscie do maluszków (1) Synek chodził do grupy żłobkowej przez ostatni rok i wszystkim polecam to... Alicja Wspaniała opieka (1) Synek (2,5) nie miał problemu z aklimatyzacją w Smyku (gdzie indziej bywało... Kasia Super Wspaniałe Przedszkole (1) Super przedszkole. Troskliwa opieka. Cierpliwe Panie, wielkie podziękowania... iko Bardzo fajne przedszkole (1) Moja siostra zapisała tam synka. Bardzo kolorowe przedszkole. Fajna kadra... Ania W. Super od najmłodszych lat (1) Dwójka moich dzieci rozpoczynała "samodzielną" edukację w tym przedszkolu juz... Iwona super miejsce (1) Przedszkole "BAJKOLAND" to wymarzone miejsce zarówno dla dzieci jak i ich... Anita Polecam! (1) Moje dzieci zakończyły edukację w tym przedszkolu. Byliśmy z nim związani... zadowolona mama POLECAM SUPER PRZEDSZKOLE (2) Już na pierwsyz rzut oka widać, że przedszkole jest dobrze zorganizowane i... AR rewelacja (2) Witam wszystkich rodziców. Do tego przedszkola mój syn chodzi już dwa lata.... tata FANTASTYCZNE PRZEDSZKOLE (1) POLECAM WSZYSTKIM DZIECIOM,BY ICH OPIEKUNOWIE ZAPISALI ICH DO PRZEDSZKOLA... MAMA MAKSIA prawdziwe przedszkole (1) przedszkole jak z moich dziecinnych lat,jak sie wchodzi to zapach kuchni... rodzice Rewelacja (1) Bardzo przyjemne przedszkole, przemmiła kadra nauczycielska, przede wszystkim... gfde