Fantazja!!! (7) najwspanialsze Przedszkole pod słońcem!!! drugiego takiego nie ma!!!polecamy... Ania Wspaniałe przedszkole (1) Moja "przygoda" z przedszkolem trwała 4 lata, w tym czasie cudowne... mama Poli i Marka Cudowne, wspaniale. POLECAM (3) W przedszkolu mam już 2 dzieci. Przedszkole jest wspaniale. Panie są ciepłe,... Ewelina
Bajkowo i fachowo (1) Zdecydowanie polecam wszystkim mamom aby bez obaw powierzyć swoją pociechę... Anna POLECAM GORĄCO:)) (1) KORZYSTAM ZE ŻŁOBKA,OD STYCZNA TEGO ROKU,I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI,MÓJ... SZCZĘŚLIWA MAMA Świetne przedszkole!!! (1) Najlepsze przedszkole pod słońcem;)Polecam wszystkim!!!! Mama Wspaniała opieka (4) Polecamy serdecznie zwłaszcza ze względu na wspaniałą opiekę. Nasza córka... Kasia i Wojtek polecam (1) Niedługo mój syn opuści to przedszkole, wiec postanowiłam coś napisać. Po... mama Najlepszy Projekt Edukacyjny dla moich dzieci (1) Chodziło 2 moich chłopaków a teraz chodzi córka i jest to najlepsze... M. Czerny warte polecenia (1) Witam, moje dziecko uczęszcza do Dżungli od roku jesteśmy bardzo zadowoleni z... rodzic Żłobek GODNY POLECENIA (1) Magiczna Przystań to miłe, przyjazne miejsce, gdzie moja córcia rano biegnie... SZCZĘSLIWA MAMA REWELACYJNE PRZEDSZKOLE (1) Jestem mamą chłopca który chodzi drugi rok do tego przedszkola i jestem... mama ZANIEDBANE PRZEDSZKOLE 9 (3) Po dzisiejszym festynie na placu pod przedszkolem jestem zadowolona że moje... MAMA wątpliwości (1) dyskusja na temat czy 2,5 letnie dziecko powinno samo sie ubierac jesc itp... florida polecam (1) jestem zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w tym przedszkolu, przedszkole... Danuta Wspaniałe miejsce dla malutkich i większych dzieci (1) Mój synek chodził do żłobka Maxi Kids od 7 miesiąca życia. Panie w... mama Wojtusia super przedszkole (2) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola już trzeci rok,jesteśmy bardzo... kami Polecam (1) Tak jak moi poprzednicy już wspomnieli długo szukałam odpowiedniego... mama Zuzi przedszkole osowa (2) witam drogie mamy, polecam tą placówke na osowej...moj skarb nigdy nie... drewa Polecam to przedszkole (1) Moje dziecko już drugi rok chodzi do przedszkola. Zarówno ja i moje dziecko... Mama