Nie polecam (3) Ciężko zastać właścicielkę jak i się z nią skontaktować. Opiekunki nie... mama Ewa - opinia (3) Wspaniała kadra pedagogiczna z ogromnym zaangażowaniem opiekuje się dziećmi i... Ewa Bardzo wszytskim polecam. (1) Wybór przedszkola (w szczególności dla najmłodszych dzieci - poniżej 3rz) to... Diana
rekrutacja (1) Uważam sposób rekrutacji (dzieci które chodzą na zajecia popołudniowe 3 godz... Ja Polecam (1) Wspaniałe podejście do dzieci. Syn nie chce wychodzić :) Stały nadzór nar... mama Bardzo dobre przedszkole (1) Polecam wszystkim przedszkole Sióstr Elżbietanek. Bardzo dobra opieka,... Sylwia Drodzy Rodzice. (1) W ostatnich dniach w związku ze zbliżającym się małymi krokami końcem roku... Dyrektor Przedszkola Drodzy Rodzice. (1) W ostatnich dniach w związku ze zbliżającym się małymi krokami końcem roku... Dyrektor Przedszkola Serdecznie polecam (1) Jestem mamą trzylatka, który uczęszcza do grupy na morenie , oddając małego w... Mama szczerze zadowolona (1) Uważam, że przedszkole jest warte polecenia z prostego powodu przemiłej... zadowolona rodzina szczerze zadowolona (1) Uważam, że przedszkole jest warte polecenia z prostego powodu - przemiłej... zadowolona rodzina Potencjał zmarnowany (6) Trudno powiedziec z jakich przczyn - czy to zmieniajac się wciąż managerowie... eve to fajne przedszkole - polecam (2) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola od września 2011. Jesteśmy bardzo... ala Jedyne z wykładowym angielskim i hiszpańskim (1) Bardzo polecam Maxi Kids, wspaniała opieka, Panie bardzo zaangażowane w swoją... rodzice M. POLECAM!!!!!!!! (1) MÓJ SYN CHODZI DO TEJ PLACÓWKI 3 ROK.JA,JAK I ZARÓWNO SYNEK JESTEŚMY BAAARDZO... MAMA PRZEDSZKOLAKA o to chodzi:) (1) w dzisiejszych czasach jest b. duża konkurencja i przedszkola prześcigają się... Lara Polecam... (1) Mój synek chodzi do filii przedszkola na Morenie. Jestem z przedszkola... Zadowolona mama Polecam wszystkim (1) W przedszkolu panuje miła i ciepła atmosfera. Placówka jest przytulna i... Anna Smykowo jest OK (2) Dziwią mnie opinie na forum. Moja córeczka jest w grupie słoneczek i bardzo... Karolina Polecam (1) Witam Serdecznie Długo zastanawiałam się nad komentarzem ,ale po przeczytaniu... Zadowolona mama