Bardzo fajne przedszkole (1) Polecam wszystkim to przedszkole. Budynek o wysokim standardzie, miła i... mama Najlepsze przedszkole w całym Trójmieście (1) Miałam do czynienia z wieloma przedszkolami i mogę z czystym sumieniem... Ania PODSUMOWANIE KOLEJNEGO ROKU...... (1) ZBLIŻA SIĘ KONIEC KOLEJNEGO ROKU PRZEDSZKOLNEGO MOJEGO SYNKA W TYM... MAMA
Bardzo dziękuję i Polecam (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją córeczką, która bardzo lubi chodzić do... Ania Polecam (1) Szanowni Rodzice, Mój synek chodzi do tego przedszkola już od dwóch lat i... Mamusia DZIECKO SZCZĘŚLIWE!!! - SZCZERZE POLECAM (3) Myślę, że czas zatrzymać te negatywne opinie, które krążą wśród rodziców.... zadowolona mama Szczerze polecam! (2) Mój synek chodzi do tej placówki odkąd skończył 1,5 roku. Najpierw byliśmy w... MAŁGORZATA Bardzo fajne przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjemne. Moje dziecko uczęszcza tam bardzo chętnie, a my... Mama M Świetne przedszkole (1) Polecam, świetne Panie o bardzo dobrym podejściu do dziecka. Synek z... EMA Nauczyciele -tak! Dyrektorka- nie! (3) Pani Katarzyno Musielak- trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść! Źle się dzieje... Maria J. przedszkole godne polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola "Fantazja". Panie nauczycielki bardzo... zadowolona Jak najbardziej POLECAM (2) Moja córka jest pod opieką pań z placówki już od 6-go miesiąca życia. Jestem... Anna Wspaniałe przedszkole (4) Ze względu na reformę systemu musieliśmy posłać córkę do szkolnej zerówki i... Ania Polecam (2) choc i tak mam zastrzeżenia.Kadra wspaniała,z resztą to widac po zadowolonych... ewa Mama Kasia - opinia (1) baaaaardzo dużo prac plastycznych, gimnastyka, częste przedstawienia -... Mama Kasia Świetne! (1) Kompetentna kadra, przyjazne warunki, sporo atrakcji. MamaPrzedszkolaków Bardzo dobre przedszkole (1) Posłałam swojego synka do przedszkola z pewnymi obawami, czy sobie poradzi,... calogera POLECAM! (1) Polecam wszystkim rodzicom tę placówkę, jeśli szukają czegoś znacznie więcej... mama Dominiki i Natalki Polecam (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola już dwa lata i jestem bardzo... Mama polecam (1) dziecko zadowolone, od czasu zmiany właściciela i opiekunek nie mamy zastrzezen rodzice Jasia