Super ! (1) Bardzo fajna atmosfera. Dzieci lubią swoje Panie i mają ciekawe zajęcia. Jest... Mama Nie szczegolne przedszkole (1) W przeciwienstwie do poprzednich wpisow mam odmienne zdanie co do... WK Super miejsce dla Twojego Dziecka (1) Polecam wszystkim, fajna atmosfera, dużo imprez dla dzieci i rodziców :) miłe... Motylek
zdecydowanie polecam! (1) Samo przedszkole (budynek, wyposażenie, zabawki) - normalne. Atmosfera -... wymagająca mama zadowolonego prz Polecamy! (1) Do tego przedszkola chodził nasz synek około półtora roku. Musieliśmy z niego... rodzice Kuby B. bardzo dobre przedszkole (1) Do przedszkola chodzi już moje drugie dziecko, jestem bardzo zadowolona z... Katarzyna Przedszkole godne polecenia (1) Mam kontakt z przedszkolem 8-y rok i muszę stwierdzić, że przedszkole cały... mama dwójki dzieci przedszkole syna (1) To przedszkole jest godne polecenia ,poniewaz osoby tam pracujące są bardzo... mama Tata przedszkolaka (1) Polecam ten żłobek, szczególnie na rodzinną atmosferę, która panuje w... Sylwester i po zebraniu (6) zebranie nic nie wniosło !! Panowie Prezesi nie mają pojęcia o działalności... mama1 Radosne dzieci, radośni rodzice (1) Wystawiamy najwyższą ocenę całej kadrze oraz pani Dyrektor. Szczególne... zadowoleni rodzice Igi i tymona Przedszkole godne polecenia (1) Opieka w przedszkolu zasługuje na niekłamaną pochwałę, dzieci kochają swoje... Rodzice Jasia i Zosi Dla każdego Przedszkolaka! (1) Jestem tata szczęśliwego przedszkolaka, który jest jeszcze bardziej... Tata Wyjątkowe miejsce . (1) Jestem bardzo zadowolona z tego miejsca. Jest tam bardzo ciepło i... mama Szczesliwe dzieci! (1) Nierozpisujac sie, moja Marta i inne dzieci nigdy nie chca wracac do domu. W... Renata Jestem na TAK (1) Moje dziecko i ja jesteśmy zachwyceni. Bardzo miłe panie, rewelacyjna opieka,... rodzic Wspaniałe przedszkole (1) Wspaniałe miejsce dla dziecka! Panie pełne ciepła i troskliwe, przedszkole... Mama1978 mama Martynki - opinia (1) Polecam to miejsce, moja córeczka od 9 miesiąca uczęszcza do żłobka jest... mama Martynki jak w domu (1) To punkt przedszkolny, w którym jest kameralna atmosfera i przyjazne dla... pracujaca mama Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona, córeczka w przedszkolu czuje się świetnie, j.... Mama