mam niejadka (1) Być może Pani Grażynka miała nie raz do czynienia z niejadkami i wie, że... A Maria - opinia (1) Mój synek uczęszcza do Przedszkola Inspiratio od września. Jako mama jestem... Maria Polecam! (1) Dla mnie najlepszą rekomendacją przedszkola jest uśmiech na buzi mojej córki,... Aneta
monitoring (5) Czy ktoś wie czy w Magicznej Przystani można zobaczyć w internecie z kamer... kasik Wonderful Kindergarten! (1) My family recently moved from the US and we are so glad we found this... Sarah Piękne przedszkole (1) i piękne zajmowanie się dzieciaczkami. Jestem naprawdę zadowolona. Wcześniej... Sonia domowo i rodzinnie (1) Moja córeczka uczęszcza od kilku miesięcy. Uwielbia przedszkole -... Monika P. Rewelacja!!! (1) Malutkie, przytulne, spokojne przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie.... Mama Jest ok, jest zielono (latem) (1) jedzonko domowe - dzięki Bogu nie catering :) kilka zajęć, logopeda, zajęcia... Adi Fajne przedszkole :) (1) Nie mam zastrzeżeń do tego przedszkola, córka uczęszcza tam od września z... Mama niezłe przedszkole (1) Kożystamy z przedszkola Horyzoncik już 2 rok. Są piekne, duże sale, panie... Mieszkanka Osiedla Nowy Horyzont Naprawdę dobre przedszkole (1) Rewelacyjne przedszkole, nauczycielki bardzo miłe i oddane pracy. Uczą... Edyta Wymarzone miejsce dla Malucha (1) Moje dziecko uczęszcza do Smyka już trzeci rok i nigdy nie żałowałam podjętej... Zadowolona Mama Kinia (1) Moja córeczka Kinia tam chodził. Jestem zadowolona z podejścia do dziecka... Aneta ja chciałam polecić (1) przedszkole Lingwisty. Bardzo dobra opieka dzieci, pani przedszkolanka... Aśk.a Miejsce przyjazne dziecku! (1) „Cudowna Kraina” to odpowiednie miejsce dla każdego malucha. Na... mama Filipa N. plusy i minusy (1) Witam. Od dłuższego czasu moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola/ żłobka.... matka POLECAM I TO BARDZO (1) Jak przeczytałam niektóre wpisy to nie wierzyłam, że to opisy dotyczące tego... Beata01 NACIĄGANIE RODZICÓW NA KOSZTY (2) Sale zaledwie dwie kameralne, przez co dzieci mają mało miejsca na zabawę.... LIDZIA zadowolona mama (1) Polecam to przedszkole wszystkim Rodzicom przyszłych przedszkolaków.Moja... Asia B.