super (1) super przedszkole polecam innym chodzi tam moja wnusia slawka Przedszkole raczej średnie (2) Opieka w miarę, ale dzieci bardzo mało wychodzą na dwór, za to codzienne... Mama Cecilia Fernandez - opinia (1) Después de visitar diferentes guarderías tanto en Polonia como en Alemania,... Cecilia Fernandez
Tomasz - opinia (1) Każdy rodzic chce dla swojego dziecka jak najlepiej dlatego opiekę nad swoim... Tomasz Przedszkole naprawdę godne polecenia :-) (1) Polecam przedszkole jak najbardziej, córeczka co chwilę przynosi kolejne... Marcin polecam (1) synek trafił tam po naszym rozczarowaniu przedszkolem prywatnym i byłam... mamawoja polecam! (1) bardzo dobre przedszkole. Polecam wszystkim:) mama Polecam (1) Bardzo dobre przedszkole. Moje dziecko jakby mogło to chodziło by w sobotę.... Ewa Super miejsce dla każdego malucha!!! (6) Polecam to przedszkole ! Obiekt ma bardzo duże, słoneczne sale, wyposażone w... zadowolona mama Super przedszkole! (1) Moja córka uwielbia zajęcia organizowane przez CIOCIE! Kameralna placówka,... Tata Olgi Ognisko jest SUPER! (2) Mój 2.5 letni synek uczeszcza do "Baśniowej krainy"i uwielbia tam... Mama Miłoszka Szczerze polecam, warto zainwestować w dziecko (1) Z usług przedszkola korzystam od 2 lat i po takim czasie mogę śmiało polecić... Mama przedszkolaka ? (1) mnie równiez zastanawia to,czemu usuwane są niekorzystne komentarze...??... Jamnika super przedszkole (1) polecam wszystkim rodzicom kochającym swoje pociechy anna SUPER PRZEDSZKOLE (1) Polecam wszystkim rodzicom, wykwalifikowana kadra, domowa atmosfera, córeczka... Beata Zdecydowanie polecam! (1) 1. Nauka angieslkego w tej formie zdecydowanie się sprawdza. Co prawda na... Bartek Przedszkole Kasztanowe (1) Witam, Jak na razie czytam same pochlebne uwagi. Czy ktoś jeszcze tam ma... Mama z wyborem FANTASTYCZNE PRZEDSZKOLE (1) Fantastyczna okolica, ogródek z ogromną piaskownicą. Dzieci codziennie... ewa Dziękujemy (1) Słowo dziękuję nie wyrazi tego co Panie nauczycieli zrobiły dla naszego... Mama i tata SUPER!!!!!!!! (2) Bardzo dobra atmosfera ,opieka,zajecia,posilki robione we wlasnej kuchni jak... tata