Świetne przedszkole! (1) Witam, przedszkole promyczek jest świetne! Panie miłe, a co najważniejsze,... Michał katastrofa (20) wyslalam moje 3 corki na okres probny i DZIEKI bogu zorientowalam sie co sie... Dami Polecam (1) Kameralne przedszkole z przemiłym i fachowym personelem, który świetnie... mama
Jestem Bardzo zadowolony (1) Mój synek uczęszcza tak naprawdę od sierpnia tego roku. Co mnie bardzo cieszy... zadowolony tata Pani Iza jest aniołem. (1) Polecam wszystkim mamom, które szukaja spokonego, ciepłego i przyjaznego... Mama ;-) - opinia (1) Ciepła i troskliwa oraz wesoła atmosfera w połączeniu z konsekwentną nauką... ;-) Dziecko zadowolone rodzice też (1) Tak jak w tytule- moje dziecko wraca do domu bardzo zadowolone. Podobają mu... Joanna zmiany na lepsze (2) choć to początek roku to zauważam pewne zmiany na lepsze, był już teatrzyk,... mama przedszolaka ja również mam mieszane uczucia (1) niestety zgadzam się z poprzedniczką, mam nadzieję że te opinie czytają... też mama Wspaniałe przedszkole (2) Moja córka chodzi do tego przedszkola, jest w nim szczęśliwa i uśmiechnięta.... mama Julki bardzo bardzo polecam (4) moja córka chodziła do innego przedszkola i nie byłam ani ja ani ona... karolla polecam (1) Synek jest zadowlony.Dzięki atrakcyjnym zajęciom super się... młoda mama Super Przedszkole! (3) Bardzo podoba mi się Centrum Edward, zarówno jako przedszkole, jak i centrum... Agata GORĄCO POLECAM (1) Witam, moja córka zaczęła uczęszczać do "Przyjaciół" w grudniu 2010, miała... LK opieka nad dzieckiem (1) Ciepła, domowa atmosfera,miłe panie, dużo przestrzeni Beata polecam gorąco (2) Jest to wspaniałe i godne polecenia miejsce, gdzie dziecko jest bezpieczne,... szczęśliwa mama Świetne przedszkole! (10) Przedszkole Lokomotywa jest jedno w swoim rodzaju. Świetna, fachowa kadra... Michał Pierwszy miesiąc (1) Właśnie minął pierwszy miesiąc pobytu mojego synka w przedszkolu. Dzięki... Mama Angelika Kasia - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole:)Panie jak i siostra są bardzoooo miłe:)Mój synek za... Kasia Tragedia (3) Drugi rok korzystam z przedszkola. Pogorszyło się i to bardzo. Cena wzrosła,... Krzysiek