nie jestem pewna tego przedszkola (1) nie mam porównania, co do innych przedszkoli, ale mojemu matczynemu sercu nie... mama mi Doskonałe Państwowe przedszkole (1) Świetne przedszkole, doskonała kadra pedagogiczna. Mile Panie z obsługi.... Alicja Niepowtarzalna rodzinna atmosfera! (1) Mój synek chodzi już drugi rok do tego przedszkola, zaczął w wieku 2,5 lat,... MamaMarcelka
Podoba "nam" się !!! (1) Od września mój syn chodzi do tego przedszkola.Jestem pod ogromnym... Mama REWELACJA (1) Miejsce tworzone z miłości do dzieci. Atmosfera przyjacielska i ciepła. Mój... Anna Wiśniewska wspaniala organizacja urodzin (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji 8 urodzin dla córki. Pani która... Asia Wspaniałe przedszkole (1) Moja córka rozpoczęła w tym roku naukę w szkole.Przedszkole wspaniale ją do... Mama Ani polecam ;) (1) Faktycznie placówka może nie nalezy do najtańszych , ale mój synek świetnie... mama z HKO Ostrzegam rodziców ! (2) Witam Szczerze ostrzegam rodziców przed tym przedszkolem/żłobkiem. Obecnie... Lucy Dobre tylko pierwsze wrażenie (1) Jak tylko zaczniemy zagłębiać się i bardziej interesować życiem przedszkola... Justyna Błyskawiczna adaptacja! (1) Moje dziecko zaczęło uczęszczać do przedszkola w czasie wakacji (tzw. godziny... lucy Profesjonalna i ciepła opieka nad Maluchami (1) Jako rodzic stwierdzam, że dzieci w DM są zadowolone i chętnie pozostają pod... Ola Przedszkole do którego dzieci chodzą z ochotą (1) Moje dzieci miały okazję uczęszczać zarówno do przedszkola państwowego (bez... Tomo POLECAM!!! (1) Wybór przedszkola to trudna decyzja dla każdego rodzica.Po zapoznaniu się z... Ania Bardzo miło polecam (1) moja córcia od pierwszego dnia chodziła chętnie do sikoreczki. Bardzo miłe... Beata S. przemiła atmosfera (1) Moja córeczka obecnie uczęszcza do obecnego przedszkola i jest bardzo... Basia opinia o przedszkolu (2) Moja córka już drugi rok uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy bardzo... zadowolona mama Polecam !!! (1) Jestem mamą trójki dzieci. Dwójka już skończyła naukę w tym przedszkolu, a... Anna jestem zdecydowanie ZA (2) Witam Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok i będzie... AGA SUPER PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE! (1) Krzysśchodził do tego przedszkola przez trzy lata (RYBKI, MUSZELKI,... Ania