przedszkole jakich mało (1) Nasz czterolatek, a my razem z nim jest zachwycony DM. Codziennie rano nie... mama Maćka Pytanie do rodziców i nie tylko. (1) Chciałabym się dowiedzieć jak często przedszkole organizuje dzieciom:... Szukająca mama beo, chyba pomyliłas przedszkola (1) Do tego przedszkola dzieciaki nie ida , a biegną. Śmiało mogę polecić bo moja... Anka
Świetne przedszkole. (1) Kameralne, spokojne, miłe przedszkolanki, bardzo sympatyczna pani dyrektor... Mama Emi gorąco polecam (1) mój synek jest w tym żłobku już od roku i z czystym sumieniem polecam go... katarzyna pułaska Super Profesjonalna Opieka Polecam (1) Polecam to przedszkole chodziła tam moja córka została Bardzo dobrze... Ewa Kaczmarczyk zachęcam wszystkich rodziców (3) Od pewnego czasu moja córka przebywa w Magicznej Przystani.Ale na moje... Hanka IDEALNE MIEJSCE (1) Miejsce stworzone z sercem i miłością. Jest to miejsce idealne zarówno dla... Kasia Super przedszkole (1) Niesamowite przedszole i niesamowita kadra, niezwykle szanujaca emocje i... Mama Polecam Słoneczny Domek ! (1) Z wielkim sentymentem wspominam Słoneczny Domek na Morenie. Korzystałam z... Mama Maksa rodzic - opinia (2) Zdarza się, że dziecko chodzi z zasmarkaną buzią. Poza tym super opieka,... rodzic zadowolona mama (3) Cieszę się, że moje dziecko uczęszcza do tak wspaniałego przedszkola. Jestem... mama Gorąco polecam - C.D. (1) Przedszkole kładzie duży nacisk na zdrowe odżywianie. Wyznaczone są dni,... Iwona Kochańska Gorąco polecam (1) Moja przygoda z przedszkolem trwa już 4 rok, obecnie uczęszcza do niego... Iwona Kochańska Bardzo polecam (1) Akademia Skrzata to kameralne przedszkole, sale są kolorowe i dobrze... Mama dwuletniej dziewczynki Magda - opinia (1) Jeżeli ktoś chce spokojnie pracować i nie myśleć czy, dziecku nie dzieje się... Magda polecam wszystkim rodzicą (1) Z bólem serca musiałam zrezygnować z Magicznej Przystani ponieważ zostałam... rodzice SUPER PRZEDSZKOLE! (1) Polecam serdecznie!!!opieka w przedszkolu jest rewelacyjna,lepszej nie można... domajna wielka rotacja nauczycieli (1) brakuje nam ciepłej s.Andrei.... ana SUPER! (1) Najlepszą reklamą jest to, że moja córeczka zawsze mówi, że za wcześnie... Zadowolona mama i córcia