Urodzinki (1) W lutym wyprawiłam Urodzinki swojej 6-letniej córci właśnie w Safari.... Dorota I Wspaniałe przedszkole (2) Jest to pierwsze przedszkole dla mojego dziecka (2 latka) i jestem pod... rodzice radosnego przedszkolaka Basia - opinia (2) Dla mnie sprawdzone i dobrze prowadzone przedszkole, przyjazne dzieciakom.... Basia
Polecam (2) Zgadzam się z opinią wyżej - również jestem bardzo zadowolona. Panie są... zadowolona mama mama - opinia (2) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i powiem szczerze, że jestem... mama Godne polecenia (2) Zgadzam sięz pozostałymi komentarzami. Przedszkole bardzo przyjazne. Przemiłe... mama Polecam (2) Przedszkole jest kameralne. Dzieci bardzo dobrze się znają. Mimo młodego... tatuś Super !!!! (2) Do przedszkola uczęszczają moje dwie córeczki i zarówno one jak i ja jesteśmy... Aleksandra bardzo dobre przedszkole (1) Szczerze polecam to przedszkole, najważniejsze było dla mnie to ze synek... ml POLECAM!!! (1) Polecam!! Synek z wielką chęcią uczęszczał codziennie do przedszkola. Bardzo... g&g Początek bardzo dobry:) (2) Mimo, że to dopiero początek działalności przedszkola jako rodzice jesteśmy... Aneta opinia po 2 latach (1) Opinia po 2 latach uczęszczania: Przedszkole ma wiele plusów, ale po 2 latach... K.S. zadowolona mama - opinia (1) Panie pracujące w przedszkolu wkładają bardzo dużo serca w opiekę nad... zadowolona mama Naprawdę piękne miejsce (1) Zacisznie, spokojnie, dzieci biegają w ogrodzie:), ale przede wszystkim liczy... Lucyna Opieka i edukacja (1) Moja córka uczęszcza do przedszkola od maja. Początki były chyba trudniejsze... Joanna mama - opinia (1) Generalnie polecam. Dyrekcja i ogólna opieka ok. Chociaż co niektóre Panie... mama Super-przedszkole! (1) W PROMYCZKU panuje cudowna atmosfera, panie nauczycielki budują ją swoją... mama Zdecydowanie najlepsze miejsce dla Malucha! :) (2) Leśne Wzgórze charakteryzuje się w szczególności domową, przyjazną, ciepłą... Mama Krzysia ciepłe, bezpieczne i prawdziwie rodzinne miejsce dla malucha (2) Z czystym sumieniem polecam przedszkole, w którym dziecko jest pod prawdziwie... Anna Bańko brak imprez (1) po zmianie dyrekcji - brak imprez mój syn chodzi do tego przedszkola drugi... mama dziecka z II grupy