Fantastyczne przedszkole (2) Jestem babcia dwoch wspanialych i energicznych chlopcow, ktorzy uczeszczaja... Irena K. Moje dziecko się uśmiecha (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Izie za jej trud włożony w wychowanie mojego... mama Maciusia Jestem b.zadowolona (1) Moja coreczka chodzi do grupy jagodki.....uwielbia spedzac czas w przedszkolu... ami
coraz gorzej :( (1) po zmianie dyrekcji , coraz gorzej -brak wycieczek -niekiedy brak... wnikliwa Zadowoleni rodzice. (2) Jako rodzice mieliśmy dylemat czy robimy dobrze oddając nasze dziecko do... Marta i Sebastian Polecam-oddział na Związku Jaszcz (1) Moja córka chodziła do oddziału przedszkola na Zw. Jaszcz. i bardzo była... ana Bezpieczenstwo, zabawa i nauka (jezyków obcych!) (1) Wlasnie takie motto uslyszelismy podczas pierwszej wizyty. Oczywiscie... rodzice Rysia Naprawdę polecam (1) Bardzo przyjemne przedszkole. Miałem tam synka, teraz chodzi córka. I w... SZ Mama Krasnoludka - opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że moje dziecko chodzi do tego przedszkola i czuje... Mama Krasnoludka Dzień matki (1) Jestem pod wrażeniem wykonania dnia matki w przedszkolu na Morenie. Naprawdę... Kochająca mama rewelacja (1) od samego początku jesteśmy uczestnikami zajęć minimontessori, cała kadra na... mama Proszę o opinię na temat przedszkola nr 5 (1) Proszę o opinię rodziców dzieci, ktore uczęszczają do tego przedszkola. Moja... Magda BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Moja córka w tym roku kończy Kasztanowe Przedszkole. Z ogromnym żalem... Rodzic świetny wybór (1) Polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą, aby ich dziecko: wspaniale się... emilka bajeczne przedszkole (1) Położone w cudownej okolicy, rewelacyjne Panie, zwłaszcza w grupie... mama Dwójki Wspaniałe przedszkole (1) Atmosfera jest super, jedzenie również (tak mówią dzieci). Dzieci przychodzą... Bartosz Jak do tej pory najlepsze jakie znam (1) Moja curcia trudno się adoptuje w nowych miejscach, a w niektórych w ogóle... Mama Domowe przedszkole (2) Serdecznie polecam wszystkim - panie opiekunki mają wielkie serca dla... Mama Koszmar (2) Po prostu brak słów, małe porcje dziecięce dzielone na mniejsze nawet na... Zawiedzion placówka godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej opieki,duzego zaangazowania... zadowolona mama