Polecam goraco! (1) Przedszkole znalazłam przez przypadek, tuż po jego otwarciu - szukałam... Grażyna Profesjonalna opieka! (1) Podoba mi sie indywidualne podejscie Pan. Dla nas wazny byl fakt zywienia, a... mama Bardzo fajnie! (1) Świetna opieka i ogólna atmosfera. Dzieciaczki na pewno się nie nudzą.Bardzo... zadowolona mama
miejsce godne polecenia (1) Jeśli nie mają państwo opieki a muszą wrócic do pracy to z całą pewnoscią... MAGDA Przyjemne miejsce i dobra opieka (1) Nasz 2,5 letni Synek uczeszcza do Safari od miesiaca, plakal tylko przez... mama piłkarska (1) polecam słoneczny domek na ul. piłkarskiej wszystkim, moja córka uwielbia tam... zadowolona mama Mama "Kosmoludka" (1) Mama "Kosmoludka" Moja córeczka chodzi do przedszkola już trzeci rok. Jest to... Mama Kosmoludka Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z Promyczka. W bardzo przystępnej cenie moje dziecko... Gosia Ola - opinia (1) Fajne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Duzo zajęc językowych , ruchowych i... Ola Matka dziecka uczęszczającego do Akademii Skrzata - opinia (1) Dziecko każdego dnia wraca zadowolone, czyste i z nowymi... Matka dziecka uczęszczającego do Matka dziecka uczęszczającego do Akademii Skrzata - opinia (1) Bardzo przyjazne i kolorowe sale, w ktorych przebywają dzieci. Mnóstwo... Matka dziecka uczęszczającego do Gorąco polecam! (1) Moja córeczka zaczęła chodzić do żłobka u Cioci Kloci mając niespełna 13... Zadowolona Mama świetne miejsce dla dziecka (2) Przedszkole warte polecenia, bardzo przyjazne, przemiłe panie, córka poszła... mama REWELACJA! (1) Serdecznie polecam przedszkole nr 6 w Gdyni. Moja córka uczęszcza do... Paula Bardzo rodzinna i przyjazna dzieciakom placówka (1) Na początku roku oddałam swoje roczne dziecko pod opiekę do "Cioci Kloci" z... Joanna W Bardzo przyjazne środowisko dla przedszkolaka (1) Korzystamy z usług przedszkola Delfinek już drugi rok i jesteśmy bardzo... mama przedszkolaka Wakacje i Ferie (1) Wielokrotnie zostawiałem syna w Słonecznym domku, podczas wakacji i ferii... Wojtek Przedszkole nr 4 (1) Co tu dużo pisać - bardzo dobre przedszkole. Przemiła atmosfera, dużo... Zuzanna piotruś pan (1) Atmosfera w przedszkolu jest przyjazna i niemal domowa, co sprawia, że... Agata Córka jest zachwycona! (1) Zdecydowanie polecam! Atmosfera w przedszkolu i postawa nauczycielek... Mama