POOOLECAM (1) Córeczka uwielbia tam przebywać! Ma kontakt z rówieśnikami,nabywa nowe... mamusia WSPANIAŁE PRZEDSZKOLE!!! (1) Serdeczne podziękowanie dla Pań, są niesamowite. Wszystko co robią nastawione... Zuza Profesjonalnie (1) Zachęcam wszystkich rodziców, aby powierzyli opiekę nad swoim skarbem w tym... Olenka
szału nie ma :((( (2) Przedszkole z przepięknym wnętrzem, duże, z własnym placem zabaw. Codzienne... T. Sacharski opinia (1) My jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola. Zawsze jak odbieram syna koło... mama przedszkolaka katastrofa (1) Mój synek poszedł do tego przedszkola w wieku 4lat.Zamiast do IIgrupy dostał... bea Aaaa (1) Polecam, przede wszystkim opieka super p. Ula jest przesymatyczna dla dzieci... Aaaa Znakomite przedszkole (2) Bardzo fajne przedszkole, zawsze miłe i uśmiechnięte Panie, dzieci każdego... I.K Najlepsze przedszkole!!!!!! (1) Przedszkole godne polecenia , wspaniałe zawsze uśmiechnięte panie , które... mama przedszkolaka rodzinna atmosfera (1) Misiakowo to bardzo sympatyczne miejsce dla małego człowieka, który czasem... mama Polecam (1) Bardzo polecam to przedszkole, chodziłyśmy kilka miesięcy, ale musieliśmy... K. Przedszkole jest O.K (2) Panie są sympatyczne, różnorodność posiłków, lokalizacja, plac zabaw są... tata Polecam (1) Polecam, fajne miejsce, domowy klimat, smaczne jedzenie,moje dziecko czuje... Paulina Najlepsze przedszkole na MORENIE (2) Polecam wszystkim rodzicom przedszole nr.84 którym zależy by jego dziecko... viola Bardzo dobre przedszkole. (1) Moje dziecko uczęszcza do Przedszkola od samego początku. Jesteśmy bardzo... Mama Miejsce przyjazne dzieciom (1) Przedszkole na medal, sympatycznie i miło wspominamy ten czas. Dziecko bardzo... mamuśka Wyjątkowe przedszkole (1) Oczywiście doskonała organizacja czasu, podejście do dzieci i setki innych... Mama szczerze polecam! (1) Przedszkole z prawdziwego zdarzenia i bardzo się cieszę że moja córka miała... Basia Polecam to przedszkole (1) Przedszkole zapewnia doskonały rozwój dzieciom. Moje dziecko uwielbia... kkk Przedszkole z duszą... (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to przedszkole. Żal ściska serce, gdy Skrzat... mama Oliwiera