bardzo miłe miejsce i sympatyczne panie opiekunki :) (3) Od ponad miesiąca korzystamy z synkiem z opieki w Magicznej Przystani. Panie... Beata zdecydowanie tak (1) Miejsce godne polecenia.Personel miły i kompetentny.Czysto,dużo zabawek... ANIA Świetne miejsce (1) Przedszkole jest super. Mój urwis uwielbia tam chodzić, nie ma problemu z... Marta K
Lepiej w okolicy nie trafisz (1) Zadowolenie dziecka w 100%, opieka w 100%, rozwój naprawdę na wysokim... D.K. Gorąco Polecam!!! (2) Powiem krótko, polecam Słoneczny Domek pod każdym względem: Panie opiekunki... Tata magiczne miejsce... (3) Mysle, ze najlepsza opinia bedzie to, ze moje dziecko bardzo chetnie tu wraca... mama Super przedszkole (1) Opieka: rewelacyjna i profesjonalna Panie opiekujące sie dziećmi : są... Szczęśliwa mama super (3) Witam wszystkie mamy jestem bardzo zadowolona z tego miejsca oddaje tu swoją... matka A ja mam inne zdanie (1) Mam mieszane uczucia dot tego przedszkola. Owszem w środku czysto, panie ok i... mama Ujeścisko Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Jest tu miło i domowo, każde... Przedszkolna mama Prawdziwy Radosny Zakątek (1) Pani Dyrektor wierzy w potencjał każdego dziecka bardziej niż rodzice. Pani... mama Bartka zadowolona mama - opinia (1) najważniejsze ze moje dziecko jest zadowolone i chętnie uczęszcza do przedszkola zadowolona mama Polecam szczerze (1) Oddałam tam pod opiekę moje dziecko w wieku 15 miesięcy. I z czystym sercem... Gołaszewska Małgorzata Szukam innego przedszkola (1) Szukam nowego przedszkola dla mojego synka,który uczęszcza do średniej grupy... A. mama Ilona - opinia (1) Szukając opieki dla synka, początkowo nie braliśmy pod uwagę żłobków, ale na... mama Ilona Monika - opinia (2) Napiszę, krótko. Jestem pod każdym względem zadowolona i moja córcia również.... Monika Zdecydowanie TAK (1) Słoneczny Domek to cudowne miejsce dla dzieci. Panie bardzo lubią dzieci,... Marzena Muminkowe przedszkole :))) (1) Rok temu szukałam przedszkola na Gdańskim Chełmie odwiedziłam 4 placówki.... Mama małego Włóczykija bez entuzjazmu (1) przedszkole straciło urok jakim cieszyło się przez wiele lat, brakuje tam... matka 3 dzieci Polecam (1) Moja starsza córka w tym roku kończy edukację w tej placówce. jestem dosyć... ADŁ