Pięknie i ciekawie (3) WIdziałam już wiele różnych przedszkoli. To miejsce jest zupełnie inne.... Ewa polecam (1) Moje dzieci uwielbiają chodzić do tego przdszkola, w ktorym nigdy się nie... Monika Profesjonalna obsluga i super atmosfera (3) Dzisiaj bylam na dniu otwartym w tym przedszkolu, szukamy przedszkola juz od... Dorota
Świetne przedszkole (1) Jako dziecko bardzo chętnie uczęszczałam do 12. Kochane panie przedszkolanki,... Kasia Synek uwielbia swoje przedszkole! (2) Jesteśmy pod wrażeniem cierpliwości, oddania, ciepła, wyrozumiałości i... Joanna Polejowska Panie przedszkolanki to podstawa (1) Panie przedszkolanki mają właściwe podejście do dzieci, są pomysłowe,... Katarzyna Targowska Polecam (1) Moja córka jest bardzo zadowolona, a my razem z nią. Kameralna atmosfera,... Mama Emilki Najwspanialsze przedszkole!:)) (2) Przedszkole jest po prostu cudowne! Kameralne (zwykle jest kilkoro dzieci i 2... Aleksandra Zadowolona Matka (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że moje dziecko trafiło do przedszkola nr 21... JUSTYNA SUPER MIEJSCE (1) Zachęcam wszystkie mamusie i tatusiów malutkich pociech do odwiedzenia tego... Zachwycona mama Dolina Muminków = Dolina radości dla dziecka i spokoju o malucha dla rodziców (1) Bardzo gorąco polecam przedszkole Dolina Muminków. Cały stres związany z... Mama i Tataj Olinki super przedszkole! (1) Jest to bardzo dobre przedszkole, a nauczyciele są wspaniałymi opiekunami... iza Najlepsze! (2) Świetne przedszkole, kameralne i bardzo rozwojowe. Dzieci mają bardzo... mama M. Oby tak dalej... (2) Jako rodzice jesteśmy zachwyceni, dziecko z wielką przyjemnością uczęszcza do... Markiza radosny zakątek (1) bardzo pozytywne przedszkole, nie ma do czego się przyczepić, może z... zibi Polecam żłobek! (1) Moja córeczka uczęszcza do Pozytywki od początku istnienia tej placówki.... Sylwia Woźniak Wspaniałe przeszkole (2) Serdecznie polecam to przedszkole.Uczęszczała do niego moja starsza córka, a... Mama Natalki i Dominiki Super przedszkole!!!!!!!!!! (1) Super opieka, Panie rewelacja, bardzo życzliwe i miłe, bardzo pomysłowe i... M Super (1) Super kadra, super atmosfera, super lokalizacja. Przedszkole godne polecenia greg polecam (1) Moja córka chodzi do Edu praktycznie od początku działalności. Jestem bardzo... mama