Wspaniałe miejsce dla dzieci. (1) Serdecznie polecamy "Sprytne misie" wszystkim dzieciom i rodzicom.... mama super placówka (1) bardzo dobre przedszkole, wspaniała miła opieka, ze spokojem każdego dnia... Mama Oli Raj dla dzieci (1) Gorąco polecam wszystkim przedszkole na wzgórzu ! Dzieci nie chcą wracać do... kkk
Super przedszkole (2) Naprawdę świetne przedszkole... mój synek trafił do niego jak miał 1,5 roczku... Aneta Opieka nad dzieckiem (1) FANTASTYCZNA opieka nad dziećmi! Panie mają świetne podejście do dzieci i są... mama Muzyka (1) Mój syn chodzi na lekcje gry na gitarze - jest bardzo zadowolony.... E indywidualne podejście do dzieci (1) bardzo miła atmosfera, małe grupy, dzięki temu indywidualne podejście do... zizoula Od Misiaków trudno wyciągnąć dzieci do domu! (1) Kiedy w zeszłym roku szukałam odpowiedniego miejsca do opieki nad moim... Mama Ula Joanna Dorosz - opinia (5) Witam, jestem mamą trzy i półletniego Stefka uczęszczającego do przedszkola... Joanna Dorosz Słyszałam,,, (1) Słyszałam o tym miejscu od koleżanki. Bardzo sobie chwaliła to miejsce.... Kasia Dobre (1) Uważam, że to przedszkole jest bardzo dobre. Panie opiekunki rewelacyjne, no... Ania polcam zdecydowanie (1) Polecam domowe przedszkole głównie ze względu na domową atmosferę, miłe panie... tata PRZEDSZKOLE, KTÓREGO SZUKASZ (1) To właśnie przedszkole bez wahania polecam wszystkim, którzy chcą swoim... Karola serdecznie polecam wszystkim mamom! (1) serdecznie polecam mamom !!! Domyślam się że ŹLE WYPOWIADAJĄCYMI się o tym... MAMA BARTUSIA M - opinia (2) Nasz synek od września zaczął chodzić do przedszkola Fregata. Jesteśmy bardzo... M Wyjątkowe miejsce dla Twojego Kochanego Maluszka (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Miałam wiele wątpliwości oddając moje dziecko do... Zadowolona mama Świetne przedszkole (1) Miałam opory przed zapisaniem dziecka do przedszkola prywatnego ale dzisiaj... Magda Pasja (1) Widać pasje, zaangażowanie, widać też plan, metode, warsztat, a w rezultacie... Piotr Anna - opinia (1) Moja córeczka codziennie z wielką radością uczęszcza do przedszkola. Jestem... Anna FREGATA- PRZYJACIEL DZIECKA, MAMY I TATY (1) Nie będę przytaczać wcześniejszych opinii, zgadzam się z nimi. Podzielę się... Ula i Jarek