Miła atmosfera (1) Pobyt mojej córeczki w przedszkolu to wieczorne stałe opowiadania w domu o p.... mama Wspaniałe przedszkole:) (1) Wspaniałe przedszkole, w którym dziecko czuje się bezpiecznie, jest... A. Brauer GORĄCO POLECAM! (1) GORĄCO POLECAM! Anna
Mamo, czy pójdę dziś do przedszkola ? (1) - tak zaczyna dzień moja 3,5 letnia córka. W sobotę i niedzielę jest... Elżbieta super żłobek-przedszkole (1) Gorąco polecam to miejsce. Dlaczego? A przede wszystkim dlatego, że dziecko... mama Kubusia pytanie (9) Z opisow bardzo mi sie podoba to przedszkole, i byc moze posle tam wlasnie... mama Viki Tata Przedszkolaka (1) Syn do przedszkola Artystycznego ''Fantazja'' chodzi juz 2 rok i jest bardzo... Łukasz super miejsce (1) Moja córeczka od września chodzi do tego przedszkola i jeszcze ani razu nie... mama Świetne (2) Mam w tym przedszkolu synka, starsza córka chodziła do dwóch przedszkoli. A... Wojtek Bajeczny domek! (1) Gorąco polecam przedszkole Kolorowy Domek. Moja córeczka właśnie zaczeła... Mama Martynki Ciepło i rodzinnie (1) Polecam wszystkim mamom i zapewniam, że opieka jest profesjonalna i... Mama Matyldy godne polecenia (1) godne polecenia Anna Gorąco polecam Benjamina (1) Rok temu zaufałam młodym ludziom, którzy otwierali swoje pierwsze przedszkole... Małgorzata Janik, mama Poli POLECAMY!!! (1) Chcielibyśmy podzielić się z Państwem naszą opinią dotyczącą żłobka... Marta i Paweł bardzo polecam!!! (1) moja córka uczęszczała do przedszkola 2 lata.obecnie rozpoczęła naukę w... Ewa M. jak najbardziej (1) moje dziecko jest tam usmiechniete a to najwazniejsze jak najbardziej... mamusia zdecydowany pozytyw (1) Moje dziecko dołączyło do Lokomotywy w bieżącym roku. (Wcześniej uczęszczało... Waldek SUPER PRYWATNE PRZEDSZKOLE Z J.FRANCUSKIEM (1) Bardzo polecam tą placówkę. Od małego dziecko ma możliwość poznania drugiego... kamila super (1) moja córeczka uwielbia chodzić do tego przedszkola bo jest po prostu... mama Rewelacyjne przedszkole!! (1) Polecam przedszkole wszystkim rodzicom przyszłych przedszkolaków:) W... mama Huberta