Suuuuuuuper przedszkole!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą aby ich dzieci czuły się prawie jak w domu... Ania Joanna (1) Przyjazne przedszkole, silnie motywujące rodziców do wspólnej pracy nad sobą... Joanna Polecam (1) Miła, fachowa obsługa. Budynek nie pirwszej świetności, ale przecież nie o to... Mama Oliwii
Jak najbardziej polecam (1) Bardzo kameralne i ciepłe miejsce. Atmosfera panująca w tym przedszkolu jest... doronia Polecam! (1) Bardzo przyjazne przedszkole, ciepłe i życzliwe opiekunki (2 na grupę! -... MamaM. Szukałam takiego przedszkola w Sopocie! (1) Od kilku dobrych lat szukałam w Sopocie miejsca ,do którego będe mogła... Beata Rysik Agnieszka - opinia (1) Mój synek zaadoptował się w momencie przestąpienia progu przedszkola. Panie... Agnieszka Remigiusz Sam - opinia (1) Zdecydowanie polecam, jesli wazne jest dla Ciebie wlasciwe wychowanie Twojego... Remigiusz Sam Nie zgadzam się z poprzedniczką! (2) Nie mogę się zgodzić z poprzedniczką, uważam, że atmosfera panująca w... mama Katarzyna - opinia (1) Bardzo sympatyczna placówka: super miłe i oddane dzieciom Panie - daje się... Katarzyna Ewa - opinia (1) Sale ładne i przestronne, wyposażenie bardzo ładne.Obiadki smaczne choć... Ewa zajęcia dodatkowe (1) Dzieci zadowolone a co najważniejsze wynoszą wiele dobrego z przedszkola.... zadowoleni rodzice POZYTYW! (1) Przedszkole to jest godne polecenia. Posiada wszystkie atuty profesjonalnej... Ikarus Przyjęcie urodzinowe (1) Gorąco polecam przyjecie urodzinowe u Małych Odkrywców. Córka była zachwycona... Małgorzata Polecam! (1) Państwowa placówka, dosyć dużo dzieci, miłe Panie, dobre jedzenie, duży... Katarzyna Miroro - wspaniałe miejsce! (1) Dziecko chodziło do przedszkola Miroro od kwietnia do czerwca, to było jego... Olga Polecam (1) Polecam to przedszkole. Mój synek mial problem z klimatyzacja, ale Panie... Aniak wreszcie nie choruje:) (1) wreszcie nie choruje:) mama Bardzo przyjazne przedszkole (1) Przez 3 lata bywały różne chwile, lecz zawsze udawało się znaleźć kompromis.... grasako Przedszkole :) (1) Nasz synek Michał uczęszczał do Edwarda ponad 3 lata,jest to kameralne... Agnieszka