Godne polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola, obsługi, pań. Kiciara beati - opinia (3) bardzo sympatyczne przedszkole ,miłe panie dobre jedzenie profesjonalne... beati Przedszkole przyjazne dzieciom (1) Po pierwsze przedszkole jest przyjazne dzieciom, moje córki wprost uwielbiają... Daniel Karwacki
Rodzinna atmosfera. (1) Bardzo przyjemne miejsce i miła kadra. Zadowolony bezpieczna przystan (1) Przypadek sprawil, ze trafilam do tego przedszkola. Po przeczytaniu filozofii... JK SUPER PRZEDSZKOLE (1) To przedszkole dla całej Rodziny ;) Moje dzieci chodzą tam z chęcią a ja mam... Kasia zdecydowanie polecam (1) Bardzo cieple, przyjazne dzieciom miejsce. Panie bardzo sympatyczne, widać ze... mama aleksandra - opinia (1) bardzo spokojne i kameralne przedszkole. fajny duży ogród i miła kadra. aleksandra 100% TAK (1) Gorąco polecam Słoneczny Domek wszystkim rodzicom, którzy szukają przedszkola... Anna JEDYNE TAKIE PRZEDSZKOLE W 3MIEŚCIE (1) DLA SWOJEGO SYNKA BARDZO DŁUGO SZUKAŁAM PRZEDSZKOLA KTÓRE SPEŁNI WSZYSTKIE... GOSIA I MIKOŁAJ Zadowolone dzieci (1) Zdecydowanie indywidualne podejście do każdego dziecka; dzieci tworzą ciekawe... Kolejni zadowoleni rodzice Gorąco polecam Wszystkim (1) W tym przedszkolu panuje miła, ciepła i rodzinna atmosfera. Grupa dzieci jest... mama Dominiki super przedszkole (1) Wspaniała opieka, mnóstwo zajęć, teatrzyki, rytmika i ogrom piosenek już po 1... Ania REWELACJA!!!! (1) Długo szukałam prywatnego przedszkola dla mojego dziecka. Wybrałam Żyrafę i... Zadowolona Klientka Dorota - opinia (1) Placówka przyjazna rodzicom pracującym poza miejscem zamieszkania i... Dorota Zadowolona mama (1) Moja córeczka jest bardzo zadowolona, uwielbia swoje panie oraz zajęcia,... Zadowolona mama Polecam wzystkim! (1) Plus za kameralność placówki, która pozwala na indywidualne podejście do... tata 3-latka super przedszkole (1) Jestem mamą 2 chłopców chodzących do tego przedszkola. Moim zdaniem to 950... mama rozbrykanych chłopców super (1) moja córa chodzi do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona. Córa... rodzic Polecam (1) Moja wnuczka chodzi już do tej placówki drugi rok. Jestem bardzo zadowolona z... zadowolona babcia