Jesteśmy zadowoleni (1) Moje dziecko chodzi do Słonecznego Domku od 6 m-cy i jesteśmy zadowoleni.... rodzice Gorąco polecam!!! (1) Wspaniałe przedszkole, w którym dziecko czuje się bezpiecznie, jest... Monika z mężem To jest niezwykłe miejsce dla dzieci !!! (1) Do SD chodzi moja córeczka. Widzę jak się rozwija, dzięki programowi jaki... zadowolona mama
Ciepłe, bezpieczne i prawdziwie rodzinne miejsce dla malucha. (1) Z czystym sumieniem polecam przedszkole, w którym dziecko jest pod prawdziwie... mama Oskara Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam zadowolona mama zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z decyzji o wyborze przedszkola Żyrafy" dla... mama kasia przereklamowane (1) Przedszkole naprawdę przereklamowane. Straszny bród. Panie sprzątające... Małgosia Polecam (5) Dzięki temu przedszkolu, a głównie Wychowawcom, moje Dziecko z każdym dniem... kolejny zadowolony Rodzic najlepsze przeczkole w trojmiescie (1) polecam z całego serca, cudowna opieka , smaczne jedzenie jak u babci , dużo... gorzkiewicz Super punkt! (3) Córka chodzi do tego przedszkola od kilku miesięcy. Bardzo fajna kadra,... MAłgorzata Lepiej niż w innych (1) mając porównanie z innymi przedszkolami, napewno to przedszkole, jest... mama mama - opinia (2) jeżeli chodzi o przedszkole w Osowej to nie polecam, obiekt bez żadnego... mama Fajny i przyjazny ogródek żłobkowy (1) mój synek ma 3 latka i chodzi do Zielono od września. uwielbia swoją... mama3 rewelacja (2) Jestem zadowolona, moja córka tym bardziej. Placówka dobrze wyposażona,... mama mama zadowolonego przedszkolaka - opinia (1) Moja córka jest zadowolona,więc ja razem z nią cieszę się z każdego dnia... mama zadowolonego przedszkolaka baby shower (1) w paz robilam baby shower dla przyjaciolki wybralam zielono mi wszystkoe... magunia przedszkole stare ale z charakterem (1) Jedni moga mieć złe opinie, inni mają inne. Moje odczycia sa pozytywne. Sama... st. Zdecydowanie polecam! (1) Gorąco polecamy z mężem Słoneczny Domek innym rodzicom. Nasz synek dobrze się... Zadowoleni rodzice super (2) Jak na amerykańskie przedszkole przystało jest nawet native speaker, "Yoel... tata zdecydowanie polecam ! (1) Opieka nad dziećmi na wysokim poziomie, Panie zaangażowane w prowadzenie... Monika