Stała klientka (1) Nasza córeczka uczęszcza do "Świata Smyka" już drugi rok. Jesteśmy bardzo... Stała klientka POLECAM !!! (1) Jestem osoba ktora niechetnie zostawia gdzies dziecko ale do przedszkola maly... Kamila Rewelacyjne miejsce! (1) Bardzo cieple, przyjazne dzieciom miejsce. Panie bardzo sympatyczne, widać ze... Elena
Niestety nie mogę polecić. (5) Mała ilość opiekunek, brak wydzielonych miejsc do spania, ogólnie przy... Matka Niestety to już nie jest to samo przedszkole :-( (1) W ostatnich latach oprócz wzrostu cen i odejścia jednej z najbardziej... mama bardzo polecam (1) Również podpisuję się pod opinią wcześniejszą. Super, super, super....oby tak... Asia Wspaniała atmosfera (1) Świetne, kameralne przedszkole ze wspaniałą kadrą. Panie indywidualnie... mama super przedszkole z własna kuchnia!!!!!!!! (1) polecam wszystkim profesjonalna obsługa i bardzo dobrzy... mama Bardzo pozytywne miejsce (1) Nasza córka Róża spędziła w Pozytywce kilka miesięcy i cały czas miło... jola i jarek dużo serca (1) Panie, które opiekują się dziećmi oddają im naprawdę dużo serca i dzieci... Asia polecam (1) Moja córka uczęszcza do Akademii Przedszkolaka od września, jest w grupie... Magda Przedszkole (1) Przedszkole jest ładne, panie z pomocy dbają profesjonalnie o estetyczny... mama przedszkolaka Krasnoludki :) (1) Serdecznie polecam tego przedszkole moja starsza córcia chodziła a teraz nasz... mama przedszkolaka REWELACJA (1) POLECAM przedszkole wszystkim rodzicom zastanawiającym się nad wyborem... kasia Polecam z czystym sumieniem !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką zapewnia to przedszkole mojemu... Magda Baśka - opinia (1) Jestem zachwycona miejscem jakie poleciła mi koleżanka. Przedszkole jest... Baśka dorkil - opinia (1) Wspaniele przedszkole z duuuzym ogrodkiem, w pelni wyposazonym placem... dorkil jm. - opinia (1) Przedszkole ładne, choć na dzień dzisiejszy nie wystarczające do ilości... jm. POLECAM!! (2) Chodzi tu moja 3,5 letnia coreczka i jest zachwycona po kazdym dniu pobytu.... Zadowolona Mama TYLKO!!! (1) Słoneczny Domek...To miejsce magiczne. Polecam każdemu rodzicowi-bo to my... Kamila