Anna - opinia (1) Przedszkole jest wspaniałe :) Nasza ukochana córeczka jest zachwycona. To jej... Anna Polecam (1) Moja Pociecha chodzi do Cudownej Krainy w Matarni trzeci rok i jest... mama zadowolonego przedszkolaka "dziękuję" (1) Dziękuję za to że wnuk dostał się do zerówki (tak wcześnie!!!!) i za... rozgoryczona!!!
niezłe (1) Moje dziecko korzysta z tego przedszkola i jest zadowolone. Nalezy do grupy... rodzic Rodzic - opinia (1) Uważam, że przedszkole w pełni spełnia swoją role. Nie jest tylko... Rodzic wspaniałe przedszkole (1) Gorąco polecam to przedszkole, Panie sa bardzo miłe, dzieci maja dodatkowe... mama Zdecydowanie TAK (3) Już ponad 9 m-cy korzystamy z usług tej placówki. Nie mamy żadnych... Sylwia Przedszkole jak dom (1) To miłe, przyjazne miejsce, gdzie mój synek rano biegnie z radością. Fachowa,... Justyna Malinowska mama przedszkolaka (1) Witam, moja córka chodzi do grupy Kosmoludków. Codziennie zostawiając ją w... mama przedszkolaka Mama przedszkolaka - opinia (1) Witam, tak się składa, że akurat odejście Pani Marty wyszło dzieciom na... Mama przedszkolaka POLECAM!!! (1) Mój synek chodzi do tego przedszkola od roku. Początki były dość trudne, ale... Hanna nie mam zdania (1) Moje dziecko chodzi do FANTAZJI od samego początku trwania tej Placówki.... mama przedszkolaka oczywiście że polecam (2) moja córka chodzi tam od kilku miesięcy i jesteśmy w 100% zadowolone.... mamuśka Kubusiowa Chatka jak najbardziej! (1) Szukałam takiego miejsca, gdzie z pełnym zaufaniem oddałabym mojego synka na... Mama Kuby Jestem zaskoczona (1) Mój synek kocha Edwarda i wszystkie Panie, które tam pracują. Jestem... Magda bardzo symapatyczne przedszkole (1) Jako rodzice naszych przedszkolaków jesteśmy bardzo zadowoleni z tego... Joanna Polecam. (1) Moje dziecko chodzi do grupy żłobkowej od paru miesięcy i jak na razie nie... Krzysztof dobry nacisk na edukacje maluchów (1) Moja córka lubi chodzić do przedszkola i lubi się uczyć nowych rzeczy... Michał Rewelacyjne miejsce! (2) Jesteśmy z mężem oboje pod wrażeniem podejścia do naszej malutkiej,... Tola wyjatkowe miejsce (2) dlugo szukalam miejsca dla synka. Ciężko mu było się zaadoptować, ale... Asia