super przedszkole (1) pełen profesjonalizm; polecam maluchom i ich rodzicom mama karygodne !! (1) Dziś przejeżdżałam obok kolorowego domku ok godz 11 i jestem wściekła, 3... Lerna Wzorowo! (2) Wspaniałe, indywidualne podejście do dzieci i rodziców. Profesjonalizm.... H. Z.
Rewelacja (1) Polecam,moja córka po niezbyt udanym starcie w innym przedszkolu, do Małych... Małgorzata Wspaniałe miejsce (1) Bardzo dobra organizacja. Dzięki temu, że oddziały są integracyjne,... Ojciec Super!!!Super!!! I jeszcze raz super!!!! (1) Polecam z calego serca to przedszkole. Moja corcia zaczela uczeszczac jak... Samantha Z. Polecam (1) Bardzo miłe panie. Indywidualne podejście do każdego dziecka. Ciekawe zajęcia... AK Symot - opinia (1) Rewelacyjne przedszkole, którego głównym atutem jest podejście wychowawców do... Symot nie ma co się zastanawiać, każde dziecko POWINNO przebywać w tak dobrej placówce (1) Oczywiście drożej niż w państwowym przedszkolu, ALE !!! taniej niż u niani... mamma mia Super ciocie! (1) Fajne mimo, że niewielkie przedszkole, z przytulnym własnym placem zabaw.... Anita polecam (1) Przedszkole bardz, bardzo przyjazne. Polecam rodzicom, ktorzy musza zostawic... Domka Nie polecam (2) Nie polecam przedszkola. Zrezygnowaliśmy po 6 miesiącach.I tak za długo... mama pięciolatka zadowolona mama - opinia (1) niestety moje dziecko już kończy edukacje w tym przedszkolu polecam wszystkim... zadowolona mama nie wybierajcie tego przedszkola (1) Zabrałam dziecko po pierwszym roku. Jednym słowem "PRZECHOWALNIA DZIECI".... zawiedziona Polecam (2) Mój 4 - letni synek chodzi do tego przedszkola od października i pomimo... K Edward to miejsce magiczne - poznać znaczy pokochać (1) Nie zgadzam się na prezentowanie opinii osób,które jednorazowo uczestniczyły... Ewa Przedszkole na 6 ! (1) Pierwszą rzeczą, która ujmuje w zachowaniu Pań w przedszkolu jest podejście... Tomasz Polecam (1) Wszystko na bardzo dobrym poziomie. Zaangażowanie pań ponadprzeciętne. Bardzo... Michał super placówka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni za naszego wyboru. Nasze dziecko świetnie się... P i A przedszkole (1) nie polecam tego przedszkola rodzicom którzy nie posiadają za bardzo finansów... osobowość