Podziekowania (1) Dziękuje za opiekę nad moim małym Krzysiem. Do dziś wspomina chatkę i chce do... Maciej Super przedszkole (1) Przedszkole jest rewelacyjne. Panie są bardzo sympatyczne oraz zaangażowane w... mama jednego z Krasnoludków Cudowny "drugi dom" (1) Polecam wszystkim rodzicom to przedszkole. Chodziła tam wczęsniej moja... mama Emilki i Lenki
polecam (1) Decyzja o wysłaniu mojej córki do przedszkola była bardzo trudna. Długo... al Bardzo fajne przedszkole (2) Przedszkole dla każdego, kto chce, aby dziecko od najmłodszych lat... mama Z pełną odpowiedzialnością polecam innym rodzicom ! (1) Jestem mamą czterolatka, który już drugi rok uczęszcza do Wesołego... Mama 11 Przedszkole godne polecenia! (1) Dziecko chodzi tam z uśmiechem na buzi - to jest najlepsza ocena! Jestem... Ina Ciekawe miejsce dla dziecka i rodzica (1) ze starszym synem chodziłam na place zabaw w innych placówkach, teraz syn... mama 2latki świetne przedszkole (1) Polecam wszystkim przedszkole 34 gdzie uczęszcza moja córka. Największym... Marta Bardzo fajne przedszkole (1) Super podejście do dzieci i wychowania. Gof Zadowolona mama - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole. Czyste i zadbane. Nauczycielki bardzo sympatyczne.... Zadowolona mama przedszkole nr 21 (2) Przedszkole jest super, Pani Dyrektor spisuje się na medal. Moje dziecko... Aga Gorąco polecam (1) Moja córka uczęszcza do "Żyrafy" od półtora roku i ona i ja jesteśmy... bardzo zadowolona mama bardzo fajny żłobek/ przedszkole (1) po moim dziecku widać, że jest to bardzo fajny żłobek/ przedszkole. Dziecko... Ania Osowa- nie polecam (1) Samo przdszkole (budynek), nie licząc kadry, wyposażenia i kultury, może... Mamuśka Serdecznie polecam (1) Przedszkole jest stworzone z myślą o dzieciach, jest wielka dbałość o... Zadowolona mama Polecam! (1) Bardzo dobre przedszkole. Miłe i kompetentne Panie - mój synek uczęszcza do... Iza Zachwycona mama. (1) Jestem zachwycona opieką nad dziećmi w tym przedszkolu. W związku z tym nie... Justyna Polecam! (1) Bardzo fajna opieka i organizacja całego przedszkola. zadowolona A ja lubie Edwarda (1) Jejku, pani Ostrosko ale pani jakas agresywna i sfrustrowana i z grubej rury... magda sadowska