kubusiowa chatka (1) Polecam przedszkole zarowno żłobek,fajne miejsce moje dziecko chetnie... E.S Rewelacja (1) Chodziło tam dwoje moich wnuków, bardzo dobra opieka,świetny angielski, fajne... babcia rodzice Mateusza (1) WITAM WSZYSTKIE MAMY :) Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ PRZEDSZKOLE "KUBUŚ I... RODZICE MATIEGO
Wreszcie :) (1) Fantastycznie ze tak blisko powstaje nowe przedszkole, wszystko wygląda... Ania N. Edward bardzo okey (1) Mój młodszy synek od marca chodzi do przedszkola Kota Edwarda i bardzo... pablo Super opieka (1) Godne polecenia. Najlepsza ocene oddaje zachowanie mojego dziecka, jest... Michal bez doświadczenia (3) sądzę, że te panie po prostu nie mają doświadczenia... stresują te biedne... zoya Mogę szczerze polecić (1) Polecam żłobek Pozytywka na ul. Hetmańskiej w Gdyni, do którego zawożę moją... Mama Natalki N. Miło, przytulnie i kompetentnie (1) Dwoje moich dzieci jest absolwentami tego przedszkola, ostatnie-... Zadowolony tato Ukochane przedszkole (1) Mój synek co dzień rano pyta czy już może iść do przedszkola , uwielbia swoją... Tata szczerze polecam, (1) Do Bajkolandu moje dziecko chodzi już ponad pół roku i z ręką na sercu mogę... Dominika Z. nie ma lepszego przedszkola w gdańsku !!! (1) Przed wyborem przedszkola dla synka zrobiłam mały rekonesans wśród... mama A. rodzic - opinia (1) pani dyrektor straszna służbistka , miałem z nią kontakt gdy składałem... rodzic Świetne przedszkole (7) Doskonałe miejsce ,w którym dziecko pięknie się rozwija,uczy się przez mądrą... M.K. klasa średnia (1) Mój synek uczęszcza do przedszkola od 09/2011, na początku byłam zadowolona.... FiFi Moje dzieci nie chcą wracać do domu!!! (1) Empatia wychowawców, żadne dziecko nie będzie siedziało w kącie, indywidualne... MB mama i tata - dzieci - przedszkole Fregata (1) Szukając przedszkola dla pierwszej córki, zastanawialiśmy się nad... Małgosia świetny start dla przedszkolaczków (1) Fantastyczne i zaangażowane Panie z indywidualnym podejściem do każdego... Mama Monika fajne przedszkole (1) polecmy to przedszkole. Sa dobre obiadki, fajne duze podwórko, miłe i... szymon Najlepsze w okolicy! (1) Bardzo dobre przedszkole, wykwalifikowana i przyjazna kadra, czysto, miło i... Karolina