Basia - opinia (1) Polecam z całego serca. Cudowne ciocie, atmosfera i jedzenie. Ciocie bardzo... Basia brok - opinia (1) Bardzo dobrze przedszkole jak i żłobek polecam z czystym sumieniem. brok Iza - opinia (1) Polecam z całego serducha. Ciocie są bardzo zaangażowane, kreatywne i... Iza
GO4Robot Gdańsk - opinia (1) Przedszkole Smykowo to placówka, w której dzieci mogą uczyć się i bawić w... GO4Robot Gdańsk Mm - opinia (1) Super podejście do rodziców dzieci ,sporą ilość innowacyjnych pomysłów na... Mm Beata - opinia (1) Dwa niedaleko położone siebie oddziały, dla maluchów i starszaków. Młodszy... Beata Marek - opinia (1) Przedszkole Nutka w Pogórzu to absolutnie cudowne miejsce dla dzieci! Jestem... Marek Marzena - opinia (1) Mój syn uczęszcza do Nutki już drugi rok i jesteśmy bardzo zadowoleni. Chodzi... Marzena Kasia P. - opinia (1) Z całego serca polecam Przedszkole Misia Wojtka. Panie bardzo ciepłe i... Kasia P. Monika - opinia (1) jestem niezbyt zadowolona z tego miejsca, dlatego skorzystałam z możliwości... Monika Natalia - opinia (1) Przedszkole Misia Wojtka było najlepszym wyborem - jest to przede wszystkim... Natalia Honoratka - opinia (1) Profesjonalna kadra. Dzieci się tam czują jak w drugim domu. Zawsze wychodzą... Honoratka Zosia - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, opieka, empatyczne podejście, zajęcia z psychologiem.... Zosia Anna Zakrzewska Szokalska - opinia (1) Przedszkole w bardzo wysokiej jakości opieki, komunikacji i zaangażowania... Anna Zakrzewska Szokalska Wujek Libcio - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Lokalizacja bardzo dobra, choć niestety z tego... Wujek Libcio Dagmara - opinia (1) Cudowne miejsce, moje trzecie dziecko już tam chodzi i każde kolejne też bym... Dagmara Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam, opieka i nauczanie dzieci w wieku przedszkolmym na wysokim... Agnieszka Klaudia - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie, Panie posiadają aktualną wiedzę dotycząca... Klaudia Piotr - opinia (1) Najlepsze przedszkole! Piotr Zadowolona mama - opinia (1) Z całego serca polecam Chatkę Przedszkolaka. Przez rok uczęszczania do... Zadowolona mama