Maria Kr. - opinia (1) Z całego serca polecam to miejsce. Córka chodzi z radością każdego dnia.... Maria Kr. Karolina - opinia (1) Do przedszkola 'Wesoła Wyspa' uczęszczają moje dzieci (3 i 5 lat). Nie ma... Karolina Agnieszka - opinia (1) Z całego serca polecam Od samego wejścia to miejsce emanuje pozytywną... Agnieszka
Monia - opinia (1) Od pierwszego dnia przedszkola czułam się jakbym zostawiła córkę pod opieką... Monia Dominik - opinia (1) Najlepsze przedszkole.... Super opieka, bardzo duże poświęcenie na edukację,i... Dominik Dora - opinia (1) Super przedszkole, cora czuje sie wspaniale, Ciocie daja duzo ciepla! Dora wdzięczna mama - opinia (1) Wspaniała obsługa i wykwalifikowani specjaliści. Pani Viola, Agnieszka,... wdzięczna mama Izabela - opinia (1) Moja córka chodzi do waszej placówki do Gościcina . Tegoroczne zakończenie... Izabela Arkadiusz - opinia (1) Obie córki chodziły do przedszkola i zawsze jak je odbierałem wracały... Arkadiusz Rodzice - opinia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z Przedszkola!Nasze dziecko zrobilo wielkie... Rodzice Ola - opinia (1) Wspaniałe, wyjątkowe miejsce dla wszystkich dzieci. Panie z uwaga,... Ola Monika - opinia (1) Mój synek chodzi tam do przedszkola i jest mega zadowolony. Panie w... Monika M - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Polecam M Konrad - opinia (1) Córka jest przeszczęśliwa uczęszczając do przedszkola, często ciężko ją... Konrad Michał - opinia (1) Polecam, super przedszkole! Świetna kadra z pasją, która potrafi u dziecka... Michał Iwona - opinia (1) Polecam przedszkole i żłobek MegaMocni. Wspaniałe miejsce. Super plac zabaw.... Iwona mama Ani - opinia (1) Bardzo polecam przedszkole Mega Mocni Stogi! Świetna kadra, opiekuńcze Panie,... mama Ani Monika - opinia (1) Nie spodziewałam się że będę tak zadowolona. Moje dziecko chodzi z uśmiechem... Monika Nadia - opinia (1) Super opieka super dodatkowe zajęcia super ogólnie ocena super i jedzenie Nadia Mirela - opinia (1) Super przedszkole, ciocie wspaniałe, chodzi tam już moje drugie dziecko i w... Mirela