Zawiedziona - opinia (1) Nie polecam mam złe doświadczenia dziecko ciągle płakało. Opieka tez słaba... Zawiedziona MJ - opinia (1) Przyjazne miejsce dla Dziecka. Dużo ciekawych zajęć w przedszkolu i poza nim,... MJ Magda - opinia (1) Bardzo polecam. Dwójka moich dzieci chodzi do tego przedszkola, jesteśmy... Magda
Mama - opinia (1) Ogólnie nie polecam, dzieci w okresie jesienno-zimowym bardzo rzadko wychodzą... Mama Mama 2 latka - opinia (1) Placówka rewelacja, kadra cudowna. Moja córka uczęszcza do grupy marynarze i... Mama 2 latka Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam przedszkole PPP nr 1. Wychowawcy są zaangażowani,... Agnieszka Julia - opinia (1) Mam tam dwoje dzieci. Dobrze pracują z dziećmi, fajny klimat Julia Klaudia - opinia (1) Cudowne miejsce dla dzieci. Panie w żłobku są bardzo miłe, ciepłe i niezwykle... Klaudia Hanna - opinia (1) Wspaniały żłobek ️ Panie cudowne i wyrozumiałe. Polecam z całego serca Hanna Paulina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Adaptacja przebiegła super, Panie... Paulina Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z placówki MegaMocni Stogi. Dwójka dzieci uczęszcza... Karolina Marta Jankowska - opinia (1) Bardzo dziękuje Panią z grupy Poziomek jak i z Truskawek za codzienna opiekę... Marta Jankowska Joanna M. - opinia (1) Polecam przedszkole Mali Odkrywcy. Cudowne panie, przeróżne zajęcia,codzienne... Joanna M. Klaudia - opinia (1) Z całego serca polecam️ Moja córka wychodziła stamtąd jak od ukochanej cioci... Klaudia Mama Miłki - opinia (1) Polecam przedszkole MegaMocni Stogi. Świetna, profesjonalna kadra i ładna,... Mama Miłki Ewelina - opinia (1) Kameralne domowe przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie. Najlepsza kadra... Ewelina Marta - opinia (1) Świetne miejsce, które pozwala dzieciom na niesamowity rozwój. Bardzo dobry... Marta Monika M. - opinia (1) Witam!Ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola wcześniej chodził tam... Monika M. Arleta Sołyga - opinia (1) Jestem zadowolona z przedszkola do którego chodzi mój synek. Pani Dyrektor i... Arleta Sołyga Agnes - opinia (1) Małe przedszkole, trochę ciasne ale córka lubi tam chodzić. Zdecydowana... Agnes