Agata Lakomy - opinia (1) Przedszkole gorąco polecamy. Panie wkładają dużo serca w opiekę nad dziećmi,... Agata Lakomy Agata S. - opinia (1) Nasza przygoda w Misiu Wojtku trwa już chyba 4 lata :) najpierw córka... Agata S. Mateusz - opinia (1) Jako ojciec dwójki dzieci, które od 2 lat chodzą do Przedszkola Misia Wojtka... Mateusz
Piotr - opinia (1) Morenowy Porcik to miejsce, gdzie dziecko jest na pierwszym miejscu. To... Piotr Monika - opinia (1) Jako mama jestem zachwycona podejściem do dzieci! Pani Ola i Pani Sara... Monika Katarzyna - opinia (1) Doświadczona i przemiła kadra, dyrekcja,która zawsze służy pomocą. Piękne... Katarzyna Małgorzata - opinia (1) Dla każdego rodzica najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka. Mam dwójkę... Małgorzata Anita Z - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Uczęszczamy do tej placówki od 2021 r. Nie mam żadnych... Anita Z Magdalena R. - opinia (1) Cudowne Panie, super opieka i zainteresowanie dzieckiem, przez 4 lata nawet... Magdalena R. Damian - opinia (1) W 2020 roku (czyli wtedy gdy placówka się otwierała) zapisałem tak syna do... Damian Maja K. - opinia (1) Morenowy Porcik to nie jest zwykła placówka. To jest dla dzieci drugi dom -... Maja K. Mama Absolwentki Misia Wojtka - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Gdańsku! Od samego początku czuć wspaniała atmosferę,... Mama Absolwentki Misia Wojtka JJar - opinia (1) dobra atmosfera, panie są serdeczne i pomocne , dziecko nie chce wracać do... JJar Marta - opinia (1) Bardzo zaangażowany personel. Dobrze spedzony czas i dibre posilki. Świetne... Marta Alicja - opinia (1) Polecam placówkę MegaMocni Stogi. Dziecko szczęśliwe, lubi chodzić do... Alicja Ula Klimczak - opinia (1) To miejsce, które już od pierwszego spotkania wzbudza dużo zaufania i oddaje... Ula Klimczak Piotr - opinia (1) Polecam całym sercem przedszkole. To wyjątkowe miejsce dla dzieci. Panie... Piotr W.M. - opinia (1) Moja córka skończyła przygodę z przedszkolem w zeszłym roku. Do szkoły poszła... W.M. Uśmiechnięta mama. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Dogodny parking dla rodzica, więc bez... Uśmiechnięta mama. Zadowolona Mama - opinia (2) Bardzo polecam przedszkole MegaMocni. Córka uczęszcza do przedszkola już... Zadowolona Mama